Sådan hente slettede Internet Files

Sådan hente slettede Internet Files


I løbet af at surfe på internettet, kan dine tidligere downloads og besøgte sider bliver tildækket eller utilsigtet sletning. Heldigvis de fleste browsere har nogle indstillinger, der kan konfigureres for at undgå disse hændelser. Browsere lave flere kopier af mange filer og gemme dem i en udpeget cache. Ved at få adgang til din cache, kan du gendanne disse filer. Desuden er mange brudte eller forældede internetsider gemt i Googles cache, som også er tilgængelig.

Vejledning

Din Cache

1

Åbn din webbrowser.

2

Åbn din webbrowser med indstillinger menuen. I nogle browsere, dette kaldes 'Indstillinger'.

3

Find browserens Offline Storage eller Cache muligheder. Sørg for at du har tilladt tilstrækkelig plads til opbevaring af backup internetfiler.

4

Skriv "about: cache" i browserens navigationslinje. Dette vil bringe op detaljerede oplysninger om de filer, der er blevet gemt på din computer. Herfra kan du få adgang til dem i din browser. Hvis du bruger Opera som browser, skal du skrive "about: opera" i stedet. Hvis du bruger Internet Explorer, vil dine filer blive gemt i en mappe kaldet "Temporary Internet Files".

Googles cache

5

Åbn din webbrowser, og navigere til Googles startside.

6

Søg efter den ønskede webside.

7

Klik på linket "Cached" ved siden af ​​adressen hjemmeside i søgeresultaterne. Dette vil tage dig til Googles cached version af siden. Dette er især nyttigt for sider, der ikke længere eksisterer på deres oprindelige placering, eller som på anden måde er muligvis ikke vises.

TIPS

  • Sørg for at du har nok plads på harddisken til at redegøre for den ønskede cache størrelse.

Relaterede artikler