Sådan har Nobody Skriv på min status på Facebook

Facebook giver dig mulighed for at holde kontakten med venner selvom udstationering på deres vægge og have dem skrive på din væg. Men hvis du undgå venner at kommentere dine statusopdateringer eller på anden måde offentliggøre opdateringer på din væg, kan du gøre det ved at justere din konto privatlivsindstillinger. Når du stramme din konto privatliv, du er den eneste, der kan efterlade beskeder på din væg.

Vejledning

1

Gå til den Facebook-hjemmeside og logge ind på din konto ved at skrive din e-mailadresse og Facebook adgangskode i kasserne i øverste højre hjørne på siden, og derefter trykke på "Log ind".

2

Klik på "Konto", som er i øverste højre hjørne af skærmen. Når drop-down menu vises, skal du vælge "Privatindstillinger".

3

Klik på "Tilpas indstillinger" og rul ned, indtil du ser "Venner kan skrive på min væg." Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet "Aktiver" for at forhindre venner fra at dele på din væg.

TIPS

  • Hvis du ønsker at tillade venner til at skrive på din væg senere, se dine personlige indstillinger igen, og marker feltet, du tidligere markeret.

relaterade artiklar