Sådan Gør dine billeder Blink & Change

Sådan Gør dine billeder Blink & Change


Animation kan tilføje sjovt at gennemsnitlige stand-still-billeder. Ved at gøre dit billede blink og forandring, kan du oprette en underholdende hukommelse, som du kan skrive på din blog eller profil og dele med venner.

Vejledning

1

Naviger din webbrowser til gickr.com (se Resources). Denne hjemmeside giver dig mulighed for at oprette animerede billeder, blinker, og ændre, uden nogen form for erfaring nødvendig.

2

Klik på "Gennemse" og find det billede, du vil animere. Du kan gøre dette op til ni gange mere. Når du indsætter tre billeder, skal du klikke på "Endnu billede" for at tilføje resten af ​​dine fotos.

3

Bestem hvor stor du vil have din færdige animerede billede til at være. Klik for at vælge den ønskede størrelse. Hvis billedet vil være for din blog eller profil, skal du vælge en af ​​de mindre størrelser. Hvis du vil dele billedet med dine venner og familie, kan du ønsker en større størrelse.

4

Etablere hvor hurtigt du vil have dit billede til at blinke og ændre. Klik for at vælge den ønskede hastighed. Hvis du vil have billedet til at ændre hurtigt, derefter vælge den hurtige løsning. Hvis du vil have en meget langsom forandring, så det kører som et diasshow, og vælg derefter en langsommere indstilling.

5

Klik på knappen "Fortsæt". Det kan tage et par minutter til den næste side for at indlæse, fordi softwaren behandler dine billeder.

6

Del dit billede. Klik på den relevante knap for at dele dit billede på Facebook, MySpace, Twitter eller et andet websted. Du kan også klikke på linket for at downloade billedet til din computer. Når du har downloadet det, kan du sende det til din familie og venner.


relaterade artiklar