Sådan geninstalleres Windows XP uden en cd

Over tid, kan Windows XP-operativsystemet begynder at bremse, frysning og ikke at lukke ned. Dette kan korrigeres ved at geninstallere systemet på din computer. Dog kan dette være et problem, hvis din computer ikke blev leveret med en cd kopi af OS software (mange billigere computere vil ikke). I disse tilfælde er der en kopi af den rate ansøgning gemt på din primære harddisk. Du kan få adgang til denne software fra C: drev at geninstallere XP-system og rense din computer.

Vejledning

1

Anskaf produktnøglen eller serienummeret på din Windows XP-operativsystemet. Dette nummer er normalt placeret på en mærkat på computerens ramme eller inden for dens originale emballage. Hvis du ikke kan finde det, søge om computerens registreringsdatabase eller kontakte computerproducenten (ikke Microsoft) om hjælp.

2

Sikkerhedskopi af alt på din computer til disketter, cd'er eller eksterne harddiske. Dette omfatter ikke kun dine gemte billeder, dokumenter og andre filer og passwords, men også alle programmer på computeren - især dem du har installeret efter købet af computeren.

3

Gå til "Denne Computer" i Windows "Start" menuen. Åbn mappen for C: drev, og åbn mappen "i386". Kig efter filen med titlen "winnt32.exe", og åbne den.

4

Brug winnt32.exe ansøgning at geninstallere XP-operativsystemet på din computer. Trinene programmet kræver er ligetil, som omfatter acceptere den softwarelicens, valg af placering for at installere systemet, slette partitionen at oprette en ny, vælger et filsystem og skabe et navn til computeren. Du bliver også nødt til at indtaste produktnøglen.

5

Genstart systemet, hvis nødvendigt. Når du er sikker hele styresystemet er fuldt fungerende, geninstallere eller kopiere alle dine personlige applikationer, programmer og filer fra din backup.

TIPS

  • Du kan bruge den samme proces til at geninstallere ældre Windows-operativsystemer som 2000 eller ME. Nogle af dem bruge "Winnt.exe" ansøgning at geninstallere programmet.

relaterade artiklar