Sådan geninstalleres Windows XP Home Edition uden at miste filer

Sådan geninstalleres Windows XP Home Edition uden at miste filer

En normal installation af Windows XP Home Edition sletter alle filer. Undgå at miste dine filer ved hjælp af en Windows XP Home Edition setup diskens reparation installere mulighed. Denne indstilling geninstallerer Windows XP uden at miste dine filer, indstillinger eller programmer.

Vejledning

1

Indsæt din Windows XP Home Edition setup disk i computerens cd- eller dvd-drevet, og genstart computeren ved at klikke på "Start" knappen, "Luk" og "Genstart".

2

Tryk på en tast på tastaturet, når "Tryk på en tast for at starte fra cd" vises på skærmen, og tryk på "Enter" tasten, når "vil installere Windows XP nu, skal du trykke på ENTER" vises.

3

Læs licensaftalen Windows XP Home Edition. Tryk på "F8" -tasten på tastaturet, hvis du er enig.

4

Tryk på op og ned piletasterne til at vælge den partition, hvor Windows XP Home Edition installeret. Den korrekte partition er allerede valgt, hvis computeren kun har en partition.

5

Udfør en reparation installation ved at trykke på "R" på tastaturet.

6

Klik på "Næste", når "Internationale og sproglige indstillinger" vises.

7

Skriv dit navn og organisation i kasserne på "Tilpas din Software" side, og klik derefter på "Næste".

8

Skriv din Windows XP Home Edition produktnøgle i kasserne i "Din produktnøgle" vinduet og klik på "Næste".

9

Udfyld "Computernavn og administrativ adgangskode" vinduet. Skriv et navn til computeren i "Computer navn" skal du indtaste derefter en adgangskode i "Administrator Password" feltet. Bekræft din adgangskode ved at indtaste den igen i "Bekræft password" og derefter klikke på "Næste".

10

Indstil computerens tid i "Dato og tid" vinduet. Klik på "Time Zone" boksen for at vælge din tidszone, og klik derefter på "Næste".

11

Konfigurer din computer netværk i "Netværk" vinduet. Vælg "Typiske indstillinger" ved at klikke på "Næste".

12

Konfigurer din computers "Arbejdsgruppe eller Computer Domain" indstillinger. Brug standard arbejdsgruppe ved at klikke på "Næste".

13

Klik på "OK", når "Skærmindstillinger" åbnes.

14

Klik på "OK", når "Monitor Settings" vises.

15

Klik på "Næste" nederst i "Velkommen til Microsoft Windows" skærm.

16

Klik på "Beskyt min pc ved at dreje på Automatiske opdateringer nu" og klik "Næste".

17

Konfigurer din computers internetforbindelse. Accepter standardindstillingerne ved at klikke på "Næste".

18

Aktiver din Windows XP Home Edition installation med Microsoft. Klik på "Næste" på "Klar til at aktivere Windows?" skærmen.

19

Vælg, om at registrere dig hos Microsoft i "Klar til at registrere med Microsoft?" skærmen. Klik enten "Ja" eller "Nej" og derefter klikke på "Næste". Hvis du vælger "Ja", skriv dine personlige oplysninger i kasserne på "Indsamling Registration Information" skærm, klik på "Næste" igen.

20

Opret brugerkonti på "Hvem vil bruge denne computer?" skærmen. Skriv mindst én brugerkonto navn i "Dit navn" og derefter klikke på "Næste".

21

Fuldføre installationen. Klik på "Afslut".

TIPS

  • Tryk ikke på "R" for at komme ind i Genoprettelseskonsol på "Velkommen til installationsprogrammet" skærm. Dette vil ikke geninstallere Windows XP. Tryk på "Enter" i stedet.

relaterade artiklar