Sådan geninstalleres Port COM3

Sådan geninstalleres Port COM3

Virtuelle enheder som "com" porte kan slettes, når hardware eller programmer afinstalleret fra systemet. Dette er normalt ikke et problem, hvis software eller hardware, der er fjernet, er den eneste afhængig af virtuel enhed. Men hvis en virtuel enhed, såsom COM3 er fjernet, kan du gå gennem en procedure til hurtigt at installere det igen.

Vejledning

1

Klik på "Globe" startknappen, og klik derefter på "Søg" boksen og skriv "cmd". Højreklik på kommandolinjen ikon, der vises i venstre rude, og klik på "Kør som administrator".

2

Skriv "hdwwiz.exe", og tryk på "Enter" -tasten. "Tilføj hardware" vises. Klik på knappen "Næste" i "Tilføj hardware" vinduet.

3

Klik på "Install hardware, jeg vælger manuelt på en liste (avanceret)" radio -knappen og klik på "Næste".

4

Vælg "Porte (COM & LPT)" og klik på knappen "Næste".

5

Vælg "(Standard port typer)" under "fabrikant" og vælg derefter "Kommunikation Port." Klik på knappen "Næste", og klik derefter på knappen "Næste" igen. Klik på "Finish" for at afslutte "Com" port installation.

6

Klik på "Globe" startknap, højreklik på "Computer", klik på "Administrer" og derefter klikke på "Enhedshåndtering" i det vindue, der vises.

7

Klik på "Porte (COM & LPT)" i enhedslisten vises, højreklik på den nye "Com" port på listen, og klik på "Egenskaber" i menuen, der vises.

8

Klik på "Port Settings" fanen og derefter på knappen "Avanceret". Klik på "Com Port Number" drop-down boksen og vælge "COM3". Klik på "OK" knappen, og klik derefter på "OK" knappen igen. "Com" port 3 er nu installeret.


relaterade artiklar