Sådan gendanne slettede WMV-filer

Gendannelse slettede Windows Media Video-filer (WMV) er muligt og mere opnåeligt, når automatisk sletning tidsplaner ikke er indstillet. Tværtimod til sletning af filer fra en computer sker manuelt, er kontrol opretholdes ved at holde disse filer i en bedrift bin indtil den endelige beslutning er lavet til at slette dem fra en computer. Manuel sletning kan brugeren let kan identificere specifikke filer til restaurering efter en indledende sletning forsøg. Følg disse enkle trin til at genoprette WMV og andre filer på din computer og genvinde øjeblikkelig adgang.

Vejledning

Sådan gendanne slettede WMV-filer

1

Fra skrivebordet, højreklikke på "Papirkurv" -ikonet.

2

Vælg "Åbn" i rullemenuen.

3

Højreklik på WMV fil, du vil gendanne.

4

Vælg "Gendan". Filen vil nu blive sat tilbage i sin oprindelige mappe før den foregående sletningen.

5

Indstil sletning egenskaber papirkurven ved at højreklikke på ikonet.

6

Vælg "Egenskaber".

7

Under "Global" fanen, skal du klikke på indstillingen radiale dial, "Brug en indstilling for alle drev."

8

Fjern markeringen alle andre afkrydsningsfelter og muligheder på under "Global" fanen.

9

Klik på "OK" for at afslutte.

TIPS

  • Flere WMV-filer kan gendannes samtidigt. For at gøre dette, mens i papirkurven, skal du holde "Shift" nede, mens samtidig at trykke enten "pil op" eller "pil ned" tasten for at fremhæve de filer, du ønsker at gendanne. Højreklik for at åbne rullemenuen. Klik derefter på "Gendan".
  • Efter at have afsluttet aktionerne i ovenstående trin for at gendanne den ønskede WMV-fil, skal du altid kontrollere placeringen af, hvor filen skal genoprettes for at kontrollere, at dine handlinger var en succes. Hvis mere end én fil er blevet restaureret, skal du blot kontrollere papirkurven for at sikre, at filerne er ikke længere indstillet til sletning. Dernæst stedet for at kontrollere mange flere filplaceringer, prøv bare kontrol en eller to nyrestaurerede WMV-filer for at kontrollere, at dine handlinger for komplet restaurering har været en succes. Disse få enkle trin bør forhindre utilsigtet semi-permanente sletninger, efter at computeren er slukket.

relaterade artiklar