Sådan gendanne slettede PDF-filer

Sådan gendanne slettede PDF-filer


En slettet PDF-fil kan nemt genvindes ved at installere og bruge en datagendannelse program, der søger din harddisk for nylig slettede filer og giver dig mulighed for at gendanne alle eller nogle af de fundne filer. Nøglen til succes inddrive dine filer begrænser brugen af ​​computeren, indtil du har den data opsving programmel, fordi nye oplysninger om din computer vil skrive over de slettede filer stadig findes på din harddisk. Data restaurering software kan købes online eller på de fleste lokale computer software butikker.

Vejledning

PDF Recovery til Windows

1

Klik på "Downloads" -fanen prosofteng.com, og klik på "Demo" knappen ved siden af ​​"Data Rescue PC 3." Indtast din e-mailadresse og klik på "Get download URL" for at fortsætte.

2

Åbn din e-mail-klient, og åbne beskeden fra Prosoft. Klik på software download linket i e-mailen for at begynde din download.

3

Gem filen på skrivebordet og dobbeltklik på filen for at starte installationsguiden. Følg instruktionerne på skærmen for at acceptere licensaftalen og fuldføre installationen.

4

Klik på "Start", "Alle programmer", "Prosoft" og "Data Rescue PC 3" for at køre programmet.

5

Klik på "Demo" for at omgå registreringen, og klik på "Select Drive / Volume" for at fortsætte. Klik på din hard drev-ikonet, og klik på "Næste".

6

Klik på "slettede filer Scan" knappen og klik på "Start" for at starte scanningen.

7

Vælg en backup-drev til programmet til at bruge, mens harddisken er scannet, og klik på "Åbn" knappen for at fortsætte.

8

Marker feltet ud for "Dokumenter" og klik på "Gendan".

PDF Recovery til Macintosh-computere

9

Download softwaren. Klik på "Download nu" -knappen på CNET.com s VirtualLab Data Recovery side, og vent på, at overførslen er færdig. Når overførslen er færdig, skal du gå til mappen downloads og dobbeltklik på programmet.

10

Træk "VirtualLab Data Recovery" ikonet til mappen "Programmer" for at installere den.

11

Åbn mappen "Programmer" og dobbeltklik på "VirtualLabs Data Recovery" ikonet for at køre programmet.

12

Klik på "slettede filer" fanen på sidebjælken af ​​programvinduet, og klik på "Fortsæt". Klik på din hard drev-ikonet, og marker feltet ud for "Dokumenter". Klik på "OK" og "Fortsæt".

13

Marker afkrydsningsfeltet ved siden af ​​den genvundne PDF-fil, og klik på "Gem valgte filer."


relaterade artiklar