Sådan Forny domænenavne

Sådan Forny domænenavne


Medmindre du registrere et domænenavn for flere år op foran, du generelt er nødt til at forny dit navn hvert år. Mange mennesker glemmer at udføre denne årlig fornyelse, dog, og som følge heraf miste deres værdifulde domæner. Det tager kun et par minutter at forny et domæne, men når den udløber, kan det være umuligt at få navnet tilbage. Forny dit domænenavn for at undgå denne unødvendige besvær.

Vejledning

1

Naviger til hjemmeside din registrator. Det er den virksomhed, du oprindeligt registreret domænet med.

2

Log ind med dit brugernavn og adgangskode. De fleste registratorer vil omdirigere dig til en domænestyring side. Hvis ikke, skal du kigge efter et link på hjemmesiden med en titel svarende til "mine domæner," "Min konto" eller "Domain Management."

3

Forny domænet. De præcise skridt til at gøre dette varierer meget mellem registratorer, men typisk dette indebærer at klikke på domænet og vælge "Forny". Nogle gange skal du tjekke ud et domæne og klik på "Forny valgte." Andre registratorer kræver, at du klikker på en "Forny Domæner" linket på domænestyring siden.

4

Vælg en betalingsmetode og sikre dine kontaktoplysninger er up-to-date efter valg "Forny".

TIPS

  • De fleste registratorer tillader dig at oprette automatisk domæne fornyelse. Nogle skrupelløse udbydere gøre dette uden din viden. Sørg for at du ved, om dit domæne fornyer manuelt eller automatisk.

Relaterede artikler