Sådan Forny AVG Computerbeskyttelse

Sådan Forny AVG Computerbeskyttelse


AVG computer beskyttelse er en anti-virus og anti-spyware værktøj. Du kan downloade den gratis prøveversion fra selskabets hjemmeside. Når prøveperioden slutter, er du nødt til at opdatere din beskyttelse og få en licensnøgle. Denne licens giver dig mulighed for at udvide din AVG beskyttelse af din computer, og du behøver ikke at re-downloade softwaren.

Vejledning

1

Tænd computeren, og vent, indtil skrivebordet for at indlæse. Besøg AVG hjemmeside for at forny din computer beskyttelse. Saml dine betalingsoplysninger at købe licensnøgle til din AVG software, såsom kreditkortoplysninger.

2

Forny eller opgradere din AVG. Gå til fornyelse af licensen for at forny din AVG-beskyttelse. Indtast dit licensnummer i feltet under "Allerede en AVG kunde?" hvis du tidligere har købt softwaren. Klik på "Forny eller opgradere min AVG" efter du har indtastet dit licensnummer. Følg trin-for-trin vejledning til at indtaste dine betalingsoplysninger og forny din AVG-beskyttelse.

3

Opgrader fra prøveversion. Klik på "Opgrader fra prøveversionen til fuld licens" under "Yderligere indstillinger" på licens fornyelse siden, at forny din AVG computer beskyttelse fra prøveversionen. Vælg den prøveversion, du bruger, og klik på "Få det nu." Indtast dine personlige oplysninger og betalingsoplysninger. Klik på "Fortsæt" for at gennemgå og indsende ansøgningen. Klik på "Aktiver" knappen i pop-up vindue efter købet er gennemført. Indtast dit licensnummer når du bliver bedt om at forny din AVG-beskyttelse.

Relaterede artikler