Sådan formateres en Laptop & Geninstaller XP Pro

Sådan formateres en Laptop & Geninstaller XP Pro


Hvis du forsøger at løse et problem med din bærbare computer, kan du ønsker at geninstallere operativsystemet og formatere din bærbare computer. Du bør dog kun geninstallere Windows XP Professional som en løsning på et teknisk problem, hvis du har udtømt alle andre muligheder; geninstallere XP vil slette alle data på din computer.

Vejledning

1

Start din bærbare computer og indsætte Windows XP Pro installations-cd'en. Cd'en kører automatisk, når du har indsat den.

2

Klik på "Installer Windows XP" fra "Velkommen til Windows XP Professional" side. Dette åbner Windows setup siden.

3

Klik på "Upgrade" i "Installation Type" boksen. Klik på "Næste" for at fortsætte til næste skærmbillede, som er den licensaftale siden.

4

Accepter licensbetingelserne ved at klikke på "Jeg accepterer aftalen." Klik på "Næste" for at fortsætte med at produktnøglen siden.

5

Indtast den 25 tegn produktnøgle i produktnøglen bokse. Du kan finde produktnøglen på den oprindelige Windows XP Professional emballage. Klik på "Næste" for at fortsætte.

6

Følg geninstallationen anvisningerne. Du vil blive bedt om at angive en primær sprog sammen med andre grundlæggende indstillinger. Din bærbare harddisk er formateret og Windows XP Professional geninstalleres på din bærbare computer.


relaterade artiklar