Sådan formateres en dato, fra et Recordset i Dreamweaver

Adobe Dreamweaver giver mulighed for at trække data fra en række forskellige datakilder, herunder flade filer og databaser, og vise den på din hjemmeside. De fleste udviklere, der bruger denne software bruge den med Adobes tæt integreret ColdFusion ansøgning. Når du trækker date information, kan du ændre datoformatet ved hjælp af LSDateFormat kommandoen. Den LSDateFormat kommandoen tager en dato / tid objekt, der kan variere fra 100-9999 e.Kr., en maske, der angiver det ønskede display format og en valgfri locale parameter.

Vejledning

1

Tilføj output tag til din webside i Dreamweaver ved hjælp af <cfoutput> </ cfoutput> tag.

2

Skriv "#LSDateFormat () #" mellem output tags. Funktionen navn er ikke store og små bogstaver. Du skal omfatte pund / hash tegn.

3

Skriv navnet på marken med din date efter åbningen parentes. Din kode segment skal se sådan ud:

<Cfoutput> #LSDateFormat (mydate) # </ cfoutput>

4

Skriv et komma efter den dato, efterfulgt af det ønskede datoformat. Brug af "kort" som en maske får dato i en dd / mm / åå format; medium returnerer måneden Forkortelsen, efterfulgt af en eller to-cifret dato og den firecifrede år; "Lang" er det samme som medium, men returnerer fulde måned navn. Der er mange andre muligheder, som er opført på help.adobe.com.

5

Indtast locale du ønsker at bruge, hvis du ikke ønsker at bruge standard for siden. Siden bruger standard Java locale regler.

TIPS

  • Du kan liste alle de understøttede landestandarder hjælp af en løkke og udsende den # server.Coldfusion.SupportedLocales # listen.

relaterade artiklar