Sådan Forlæng Cat 5 Cabling

Ethernet er den mest populære kabel til networking, overgår ældre kabelføring teknologier. Af standarderne i Ethernet kabler, Cat 5e er blandt de mest udbredte. Desværre kan en pålidelig signal fremføres Ethernet kun en relativ kort afstand: 100 meter, eller omkring 328 meter. Mange gange en boligejer eller kontor dweller finder det nødvendigt at forlænge Cat 5 kabler ud over de eksisterende installationer. Heldigvis er dette en forholdsvis enkel procedure med det rigtige udstyr.

Vejledning

1

Sæt en af ​​de 5-port switche i en stikkontakt i nærheden af ​​terminalen af ​​et Ethernet-kabel tæt på sin grænse på 100 meter eller 328 meter. Sæt enden af ​​kablet ind i den første port på switchen.

2

Indsæt et ekstra langt kabel til en anden port på switchen. Kontakten vil derefter fungere som en billig relæ, og vil øge Ethernet signal, så den kan strække sig ud over 100 meter grænsen. Teknisk, hvis du bruger en anden 100-meter kabel, du lige har fordoblet rækken af ​​signalet.

3

Tag den anden afbryder i et rum, hvor udvidelse af antallet af porte er ønsket.

4

Sæt den elektriske ledning for kontakten til en stikkontakt. Sæt en patch kabel i en Ethernet væg-port i værelset. Patch-kabler er korte længder af Ethernet-kabel med to mandlige ender.

5

Sæt den anden ende af patchkabel ind i den første port på 5-port Ethernet-switch. Sørg for at alle forbindelser er sikre.

6

Brug de fire ekstra porte på kontakten for at udvide Cat 5 kabler i rummet. Test forbindelse med en bærbar computer. Du har faktisk udvidet en port i fire ved hjælp af afbryderen.

Relaterede artikler