Sådan foretages fejlfinding problemer med at downloade Yahoo Messenger med Vista

Sådan foretages fejlfinding problemer med at downloade Yahoo Messenger med Vista


Yahoo! Messenger er en af ​​de mest populære instant messaging applikationer, der bruges på internettet i dag, og kan prale af funktioner, herunder øjeblikkelig medier deling og kompatibilitet med Yahoo! Search og Postvæsen. Men i sjældne tilfælde, brugere af Windows Vista-operativsystemet har rapporteret problemer med at installere Yahoo! Messenger. Heldigvis er der nogle enkle ting du kan gøre for at bekæmpe installationsproblemer med Windows Vista.

Vejledning

1

Opdater din computer. Yahoo! Messenger er designet til at arbejde med den nyeste version af Windows-platformen, og hvis du ikke bruger den nyeste version, kan det forårsage problemer. Hvis du vil opdatere Windows Vista, skal du klikke på "Alle programmer" i "Start" menuen og vælg derefter "Windows Update". Et nyt vindue vises. Vælg "Skift indstillinger" og derefter vælge "Automatisk". Windows Vista vil derefter begynde at downloade og anvende de nyeste opdateringer.

2

Deaktiver Brugerkontokontrol (UAC). Denne funktion blokerer visse funktioner fra arbejderklassen, som konsollen finder at være "skadeligt", som kan omfatte Yahoo! Messenger hentning / installation proces. For at deaktivere UAC, åbne "Kør" dialogboksen fra "Start" menuen, skriv "MSCONFIG" i tekstfeltet og klik derefter på "Kør". Vælg derefter "Slå UAC" fra det nye vindue og klik på "OK". Vinduet lukkes automatisk.

3

Download en anden version af Yahoo! Messenger. Det mest problematiske iteration af Yahoo! Messenger var den niende udgave, som ikke ville downloade helt i Windows Vista-operativsystemet. Imidlertid har efterfølgende versioner siden blevet løsladt, og er meget mere kompatibel med Windows Vista. Se "Ressource" for et link til at downloade den nyeste version af Yahoo! Messenger.


relaterade artiklar