Sådan foretages fejlfinding Microsoft Exchange Web Access

Microsoft Exchange Server gør det muligt for brugerne at få adgang til deres Exchange e-mail konti fra en online brugerflade kaldet Microsoft Exchange Web Access. Brug af Web Access, kan en bruger læse og skrive e-mails i en grænseflade, der vises ligesom Microsoft Outlook indefra Internet Explorer. Brugere kan også få adgang til deres Exchange e-mail fra begrænsede web-grænseflader i andre browsere som Mozilla Firefox og Google Chrome.

Vejledning

1

Start Outlook Web Access fra Internet Explorer. Ofte bruger en ikke-understøttet webbrowser som Mozilla Firefox eller Google Chrome kan være den eneste problem med at få adgang Outlook Web Access.

2

Log ind på Outlook Web Access inde fra Outlook Exchange-netværket. Dette er en nem måde at sikre, at Outlook Web Access problemer er ikke tegn på en mere systematisk problem med Microsoft Exchange. Hvis du kan få adgang fra inden for netværket, er der sandsynligvis nogle sikkerhedsindstillinger i Outlook Web Access, der skal ændres for at muliggøre adgang udefra af netværket.

3

Gennemgå "Pålidelighed og Performance Monitor" værktøj fra Microsoft Server-softwaren, som Exchange kører. Hvis du ikke har adgang til at arbejde med din it-afdeling validere, at eventuelle nylige ændringer i miljøet ikke forårsager problemer med Outlook Web Access.

4

Undersøg, om Outlook Web Access problemer er isoleret til en enkelt bruger, eller hvis en hel kategori af brugere påvirkes. Kendskab til omfanget af de problemer, vil hjælpe dig med at finde ud af, om de Outlook Web Access problemer har at gøre med en bestemt konto, eller hvis der er bredere Exchange problemer, der skal løses.


relaterade artiklar