Sådan foretages fejlfinding en Panasonic Toughbook

Sådan foretages fejlfinding en Panasonic Toughbook


Panasonic fremstiller en serie bærbare computere, der er kendt som den Toughbook, der er lavet til at modstå mere slid end en typisk bærbar computer. Disse bærbare computere er indkapslet i magnesiumlegering og er designet til at håndtere dråber og spild. Selvom Toughbook har en ekstra beskyttelse, de er stadig modtagelige for tekniske problemer. Du kan følge nogle få trin til fejlfinding enkle at løse fælles Toughbook problemer.

Vejledning

1

Sørg for, at batteriet er opladet eller din Toughbook er tilsluttet en AC-adapter, hvis computeren ikke tænder. Hvis de stadig ikke virker, skal du vente til din Toughbook at køle ned. For at undgå overophedning, vil Toughbook ikke starte, hvis det kører for varmt.

2

Fjern alle ydre enheder, hvis Windows-operativsystemet ikke er korrekt opstart. Perifere enheder kan omfatte en mus, en ekstern harddisk eller en USB-drev. Genstart Toughbook igen.

3

Ændre visningen mulighed, hvis du oplever noget billede på skærmen. Dette er ofte forårsaget af den eksterne skærm er valgt. For at ændre indstillingen displayet tryk "FN" og "F3" på dit tastatur.

4

Afbryd og tilslut derefter en ekstern skærm, hvis indholdet på skærmen er uorganiseret eller rodet. Når du har afbrudt og tilsluttet igen den eksterne skærm, skal du genstarte computeren.

5

Lad computeren køle af, hvis batteriet LED-indikator på opladeren blinker orange. En orange lys indikerer at batteriet temperaturen er uden for det acceptable interval. Du vil ikke være i stand til at oplade batteriet, når den er i denne tilstand. Lad batteriet cool og derefter oplade det.

6

Genstart computeren ved hjælp af tastaturet, hvis pegefeltet ikke reagerer på alle. Tryk på "Windows" tasten på dit tastatur og derefter trykke på de "rigtige" pil tre gange. Vælg "Genstart", og tryk på "Enter".

7

Boot din Toughbook fra din gendannelses-cd, hvis de foregående trin var forgæves. Opstart fra en cd kan du udføre diagnostik på din harddisk, samt omformatere hele drevet, hvis nødvendigt.


relaterade artiklar