Sådan foretages fejlfinding en HP 564

Sådan foretages fejlfinding en HP 564


Hvis din Hewlett Packard inkjet printer bruger HP 564 linje af patroner, du allerede ved, hvor dyrt de udskiftninger kan være. Fordi udskiftning blæk er så dyrt, du ønsker at presse så mange sider som du kan ud af hver patron. Nogle grundlæggende teknikker vil fastsætte en funktionssvigt HP 564 blækpatron.

Vejledning

1

Tænd printeren, og åbn dækslet til blækpatronen. Vent til blækpatronholderen for at stoppe bevægelse. Forsøg aldrig at arbejde med patronerne, mens bæreren er i bevægelse.

2

Vip HP 564 patron fremad, og løft den forsigtigt ud af printeren. Sid patronen på et stykke køkkenrulle, og så lade være i 5 til 10 minutter, mens du renser printeren indvendigt.

3

Rengør alle tilgængelige områder af printeren med en lille støvsuger som den slags bruges til at rense computerens komponenter. Støvsug op papir støv og blæk, der kunne være forurene papirgangen og forårsager problemer med udskriftskvaliteten.

4

Dyp en blød klud i varmt vand, helst destilleret vand eller renset vand, derefter vride kluden ud, indtil den er næsten fugtig. Rengør blækpatronens luftfartsselskaber, indtil der ikke mere blæk rester eller papir støv kommer ud på kluden.

5

Vælg HP 564 og kontrollere papir håndklæde til at lække blæk. Hvis blækket ser ud til at være utæt, rengøre bunden af ​​patronen grundigt, og sæt den tilbage på køkkenrulle. Kassér patronen, hvis den stadig er utæt, fordi en utæt patron kan forårsage alvorlige problemer med printeren.

6

Rengør hele overfladen af ​​HP 564 med en blød klud dyppet i varmt vand. Fortsæt med at rengøre hele overfladen for at fjerne eventuelt papir støv og inkjet rest, derefter placere patronen tilbage i printeren og udskrive en testside.


relaterade artiklar