Sådan foretages fejlfinding en AOC skærm

AOC skærm er en standard computerskærm, der vil arbejde med alle computere brand. For at drage fuld fordel af sin alsidighed, er det bydende nødvendigt at holde den kørende på den ønskede måde. Hvis det begynder at vise usædvanlig adfærd, såsom visning meget lille tekst eller skærmen er for svagt, kan du ofte løse disse problemer selv med en lille fejlfinding.

Vejledning

1

Tag skærmen ud af stikkontakten. Kig efter eventuelle åbne udsnit i strømkablet er gummi beklædning. Hvis der er, kan monitoren kort ud eller starte en brand. Brug ikke skærmen, hvis dette er tilfældet.

2

Tag VGA-kabel, kablet, der forbinder skærmen med computeren, hvis din skærm ikke genkendes af computeren. Kig på metal ben inde i stikket. Bent ledninger kan medføre, at skærmen ikke fungere med computeren. Tag skruetrækkeren og omhyggeligt rette benene.

3

Tune lysstyrke og kontrast. Disse knapper er på forsiden af ​​skærmen, og alle kan rode med dem. Hvis lysstyrken er slået helt ned, vil det se ud som om skærmen ikke fungerer. Hvis kontrasten skruet helt op eller ned, vil det se ud som om farven røret er brudt sammen. Juster disse, indtil skærmens farve og lysstyrke vises normalt.

TIPS

  • Hold skærmen slukket, mens computeren ikke er i brug for at skære ned på elregningen.
  • Elektronik placeret i nærheden af ​​skærmen kan forårsage skærmen for at få røde og grønne plamager vises på skærmen.

Relaterede artikler