Sådan foretages fejlfinding Canon ImageClass MF4150

Canon imageCLASS MF4150 er en alsidig fax, kopimaskine, printer og scanner. Selv om det har mange funktioner, kan Canon imageCLASS MF4150 løbe ind lignende problemer som enhver anden printer. Fejlfinding en printer kan være en besværet, og er bedre egnet til folk, der har mindst en rudimentær viden om kontor-printere. Men der er et par enkle trin til fejlfinding, du kan tage for at få din printer på fode.

Vejledning

1

Sørg for at dit Canon imageCLASS MF4150 er tilsluttet og tændt. Kontroller, at netledningen er tilsluttet printeren fast, og at den er tilsluttet en stikkontakt. Tjek andre forbindelser, f.eks telefonkablet.

2

Sluk for printeren. Du kan løbe ind i problemer, fordi printeren er overophedet. Lad det sidde i fem minutter og derefter tænde den igen.

3

Check LCD display for en bestemt fejlmeddelelse. Hvis printeren har identificeret et særligt problem, vil det blive vist på LCD-displayet.

4

Kontroller, at alle dokumenter, du forsøger at kopiere, er lagt korrekt. Forkert belastning kan forårsage kopiering og udskrivningsproblemer.

5

Kontroller papirbakken. Kontroller, at du kun bruger én type papir ad gangen, at papiret passer i bakken korrekt, og at printeren ikke er blevet overbelastet. Du kan se en fortsat jamming, hvis der er for meget eller forkert type papir.

6

Tjek den tilstand, du bruger. For eksempel, hvis du vil sende en fax, skal du sørge for, at printeren er indstillet til "Fax" mode.

7

Kontroller, om trykning job kommer ud for lyse. Hvis de er, så tjek udskriftsindstillingerne. Hvis udskriftsindstillingerne er OK, kan du nødt til at udskifte tonerpatronen. Du kan udskifte tonerpatronen ved at slukke for printeren, åbner printerdækslet og skubbe den gamle tonerpatron. Du kan derefter glide en frisk tonerpatron på plads.

8

Tryk på "System Monitor" knappen. Naviger til "Memory indikator" ved hjælp af piletasterne. Tryk på knappen "OK". Dette viser, hvor meget resterende hukommelse printeren har. Hvis du er ude af tilgængelig hukommelse, vil du ikke være i stand til at stå i kø nye udskriftsjob.


relaterade artiklar