Sådan foretages fejlfinding af ITKC-100 nøgle kæde Digital Photo Album

Den innovative teknologi ITKC-100 er en digital foto album, der er knyttet til en nøglering. Dette er en hidtil ukendt element, som du kan bruge til at holde dine nøgler sammen, og samtidig have et fotoalbum af dine venner, familie eller generelle minder på din rådighed. Den ITKC-100 er en simpel anordning at sætte op, men du kan nogle gange løber ind i problemer, når du bruger enheden. Afhængigt af hvad fejlen er, bør du være i stand til at løse problemet selv.

Vejledning

1

Opdater din Windows-operativsystemet ved hjælp af Windows Update, hvis enheden ikke genkendes af computeren. Windows udsender jævnligt opdateringer, der holder din systemsoftware opdateret. De USB-drivere er ofte opdateret og så hvis enheden ikke genkendes, skal du muligvis opdatere softwaren. Klik på "Start", skriv "Update", og tryk "Enter". Klik på "Søg efter opdateringer" og derefter "OK". Vent indtil listen er genereret, og klik derefter på "Installer opdateringer." Klik på "Afslut" og derefter indtaste din adgangskode og klik på "OK."

2

Sørg for, at du overfører billeder med det rigtige filformat. Den ITKC-100 understøtter kun JPG, BMP og GIF-filer og så du ikke kan bruge andre former for billede.

3

Oplad din enhed, hvis den ikke tændes. Oplad det i tre timer for at give det maksimale gebyr og derefter prøve at starte den igen.

4

Formater enheden, hvis du har læsefejl. Tilslut enheden via USB til din computer. Klik på "Start" og derefter "Computer". Højreklik på enheden, og klik på "Formater" og derefter "Format" igen.

Relaterede artikler