Sådan fjernes Windows Security Alert Fra popping op på min pc

Windows Security Center er en del af de seneste versioner af Windows, der er designet til at advare dig, når computeren ikke er beskyttet. Som standard vil Security Center (kaldet Action Center i Windows 7) forårsage alarmer til at poppe op i systembakken, hvis din computer ikke har visse vitale komponenter, såsom anti-virus software. Hvis du foretrækker ikke at installere en firewall eller virusbeskyttelse, kan du finde disse indberetninger irriterende. Skift den måde, Sikkerhedscenter giver dig besked om problemer med at forhindre advarsler vises på proceslinjen.

Vejledning

Windows XP og Vista

1

Klik på knappen Start, og klik derefter på "Kontrolpanel".

2

Dobbeltklik på "Security Center".

3

Klik på "Ændre den måde Sikkerhedscenter advarer mig."

4

Tag kontrollen fra kasserne mærket "Firewall", "Automatiske opdateringer" og "Virus Protection" og klik "OK", hvis du kører Windows XP. I Windows Vista skal du klikke på "Ikke anmelde mig, og ikke vist ikonet." Vinduet lukkes automatisk, når du klikker på linket.

Windows 7

5

Klik på knappen Start, og klik derefter på "Kontrolpanel".

6

Klik på "Action Center", hvis din computer er sat op til at vise alle Kontrolpanel elementer. Klik på "Gennemse computerens status", hvis dit kontrolpanel er sat op til at vise elementer efter kategori.

7

Klik på "Skift Løsningscenter indstillinger."

8

Fjern alle de markeringer, der vises på skærmen, og klik på "OK."

TIPS

  • Deaktivere Windows Security Center eller Løsningscenter advarsler anbefales ikke i de fleste tilfælde. Generelt, når advarsler dukker op, er det fordi computeren har en legitim problem, som ikke har anti-virus software installeret. Dette er ikke en anbefalet scenario selv for avancerede brugere. Overvej fejlen udbedres angivet af Security Center i stedet for at deaktivere sikkerhedsadvarsler.

Relaterede artikler