Sådan fjernes papirkurven fra en Windows XP Desktop

Papirkurven er et sted, hvor slettede filer gemmes, før du slippe af med dem helt. Som standard er ikonet Papirkurv vises på din Windows XP-skrivebordet, så du kan starte det når du har lyst. Du kan dog skjule papirkurven, hvis du ønsker. Fjernelse papirkurven ikonet fra skrivebordet er en enkel proces, der ikke skader eller forstyrrer den nytte, når du sletter filer.

Vejledning

Brug af Group Policy Editor

1

Klik på Windows "Start" knappen og klik på "Run". Skriv "gpedit.msc" (uden anførselstegn) og tryk på "Enter" for at starte dialogboksen Group Policy Editor.

2

Vælg "User Configuration" og derefter "Administrative skabeloner". Klik på "Desktop" valgmulighed.

3

Find "Fjern Papirkurv-ikonet på skrivebordet" i højre rude, og dobbeltklik på den. Klik på "Aktiver". Gem ændringerne og lukke dialogboksen Group Policy Editor. Papirkurven er ikke længere på skrivebordet.

Brug af dialogboksen Mappeindstillinger

4

Start Windows "Stifinder" ved at dobbeltklikke på "Denne computer" på skrivebordet. Klik på menuen "Funktioner" på toppen og klik på "Mappeindstillinger" for at starte dialogboksen Mappeindstillinger.

5

Klik på "Vis" fanen. Du bør se "Avancerede indstillinger" boksen. Rul ned boksen og fjerne markeringen "Show papirkurven på skrivebordet."

6

Klik på "Anvend" for at gemme ændringerne og klik på "OK" for at lukke dialogboksen Mappeindstillinger. Papirkurven er ikke længere på skrivebordet.

Relaterede artikler