Sådan fjernes og geninstalleres en Compaq Armada 1530Dm harddisk

Sådan fjernes og geninstalleres en Compaq Armada 1530Dm harddisk


Compaq Armada 1530DM er en bærbar computer fra 1990'erne, der omfatter en 133 MHz Pentium-processor og en standard harddisk med kun 1,0 eller 1,4 GB lagerplads. Hvis du bruger Armada 1530DM, kan du ønsker at udskifte harddisken til at drage fordel af den meget øgede lagerplads til rådighed i dagens harddiske, eller den oprindelige harddisk i din notesbog kan være mislykket på grund af alder. Uanset årsagen, udskiftning af harddisken i Compaq Armada 1530DM er ikke en tidskrævende proces, og du kan gøre det med et minimum af teknisk viden.

Vejledning

1

Drej Armada 1530DM fra. Hvis du har det tilsluttet en dockingstation, skal du tage den, og fjern alle kabler eller tilbehør, der er forbundet til den. Hvis du har nogen pc-kort er installeret, skal du fjerne dem. Flyt computeren til en arbejdsflade med masser af plads, og læg den ned, så bunden vender opad.

2

Skub plastik låsen for batteriet ved siden af ​​cd-rom-drevet, og træk batteriet ud af Armada 1530DM. Fjern diskettedrevet eller backup batteri tilbage ved hjælp af samme proces, som du brugte til den første batteripakke. Den plastiske låsen for at frigøre den anden batteripakke er beliggende nær midten af ​​Armada 1530DM underside.

3

Fjern de to Phillips skruer inde i batteriet og diskettedrev / backup batteri rum. En af de to skruer i hvert rum kun bliver synligt, når rummet er tom. Derudover fjerne skruen fra midten af ​​Armada 1530DM underside. Du skulle nu have fem Phillips skruer fjernet og der er afsat.

4

Vend Armada 1530DM over, så skærmen vender opad. Åbn skærmen, og derefter bruge fingrene eller en plastik værktøj til at løfte tastaturet samling ud af kroppen af ​​computeren. Drej tastaturet mod skærmen, så du kan se kablet nedenunder.

5

Flyt plastik fane låse tastaturet kablet ind i stikket, og træk kablet ud af stikket. Hvis kablet ikke frit kan fjernes, er stikket ikke er fuldt åbnet. Når kablet er fjernet, skal du fjerne tastaturet forsamling og sæt den til side. Med den fjernes tastaturet, harddisken er synlig i højre side af Armada 1530DM.

6

Fjern de to Phillips-skruer, der holder harddisken til selve computeren. Skruerne er fastgjort til et metalbånd, som skubber ned på harddisken, når skruerne er på plads. Fjern metalbånd, efter at du har fjernet skruerne, og sæt dem til side.

7

Skub harddisken mod ydersiden af ​​Armada 1530DM for at frigøre det fra bundkortet stikket, og løft derefter harddisken ud af computeren.

8

Sæt udskiftning harddisk inde i computeren, og skub den mod venstre for at engagere bundkortet stikket. Udskift metalbånd og to Phillips skruer for at fastgøre drevet på plads.

9

Lean tastaturet forsamling mod skærmen på Armada 1530DM. Skub kablet helt ind i bundkortet stikket og skub låsefligene på plads. Drej tastaturet ned i selve computeren, og luk skærmen.

10

Vend Armada 1530DM over, så bunden vender opad, og erstatte de fem resterende Phillips skruer for at fastgøre tastaturet forsamling på plads.

11

Udskift batteriet, diskettedrev og alle kabler fjernet i begyndelsen af ​​proceduren. Den Armada 1530DM er klar til brug.

TIPS

  • De oprindelige varenumre for de to harddiske, der kan indgå med Compaq Armada 1530DM er 254963-001 (1,0 GB harddisk) og 254964-001 (1,4 GB harddisk). Dog kan mange andre bærbare harddiske også være kompatible.

relaterade artiklar