Sådan fjernes My Living Desktop Fra min Mac

Sådan fjernes My Living Desktop Fra min Mac


Min Living Desktop er en pauseskærm ansøgning til rådighed for både pc'er og Macintosh-computere, der forvandler din almindelige desktop tapet ind i en bevægende video ved at få adgang applikationens bibliotek af desktop videoer. Alternativt kan du også tilføje din egen video til ansøgning og bruge det som din flytter skrivebordet. Hvis du vil fjerne programmet fra din Macintosh-computer, skal du enten afinstallere det ved hjælp af uninstaller værktøj, der følger med programmet eller manuelt flytte bestemte My Living Desktop filer til papirkurven, ifølge den officielle My Living Desktop hjemmeside.

Vejledning

Automatisk fjerne Application

1

Klik på "My Living Desktop" ikonet øverst på skrivebordet skærm i øverste højre hjørne og klik på "Preferences" fra drop-down menuen. Dette vil åbne "Skrivebord & skærmskåner" vinduet på dine Systemindstillinger.

2

Vælg "Om" fanen i vinduet, og klik på "Fjern My Living Desktop" -knappen i nederste højre hjørne af vinduet.

3

Klik på "Ja" knappen i "Fjern My Living Desktop?" og klik på "Nej tak, bare fjerne" knappen.

Manuelt at fjerne Application

4

Åbn dine Systemindstillinger ved at klikke på "Apple" ikonet øverst på skærmen, og klik på "Systemindstillinger" på drop-down menuen. Klik på "Skrivebord & skærmskåner" ikonet og vælge en anden pauseskærm som standard pauseskærm.

5

Klik på "Finder" ikonet på Dock på skrivebordet skærmen, og klik på "Macintosh HD" fanen i Finder indholdsoversigten. Åbn mappen "Library" og åbn mappen "Screen Saver".

6

Træk "My Living Desktop.saver" ikonet til papirkurven på skærmen Dock og gå tilbage til hovedmappen "Library". Åbn mappen "Application Support" i mappen "Library" og trække mappen "My Living Desktop Scenes" til papirkurven.

7

Retur til "Macintosh HD" vinduet og åbne mappen "Programmer". Træk mappen "My Living Desktop" til papirkurven.

8

Afslut ud af alle åbne programmer, og tryk på afbryderknappen på computeren. Klik på "Genstart" for at genstarte computeren, og klik på ikonet Papirkurv på din Dock. Klik på "Empty" knappen i papirkurven vinduet for at fjerne programmet.

Relaterede artikler