Sådan fjernes Microsoft hente opdateringer ikon fra proceslinjen

Sådan fjernes Microsoft hente opdateringer ikon fra proceslinjen


Selv om mange computerbrugere finde det gavnligt at have Microsoft automatiske opdateringsfunktion let tilgængelige til deres proceslinjen, andre ser sin tilstedeværelse som frustrerende og irriterende, oppustethed deres proceslinjen. For at undgå disse irritationsmomenter, blot fjerne den Automatiske opdateringer ikon fra proceslinjen.

Microsoft Windows 7 har en ny og forbedret proceslinje, der er nemmere at se, mere fleksible og mere kraftfuld. Tidligere med ældre versioner af Microsoft Windows, det tog flere skridt til at fjerne vinduets Automatiske opdateringer ikonet fra proceslinjen - nu tager det kun et par klik med musen.

Vejledning

1

Log på din computer.

2

Naviger til proceslinjen. Som standard er proceslinjen placeret i bunden af ​​skærmen, ved knappen Start; men du kan flytte det til toppen, til højre eller venstre på din skærm.

3

Find ikonet Automatiske opdateringer. Denne rektangulære ikon er lyseblå og hvid. Hvis du placerer markøren over ikonet, en etiket identificerer ikonet som "Automatiske opdateringer" vises.

4

Højreklik på ikonet Automatiske opdateringer.

5

Klik på "Frigør programmet fra proceslinjen" fra den menu, der vises, når du højreklikker på ikonet.


relaterade artiklar