Sådan fjernes Google Redirect Virus

Google omdirigere virus forhindrer dig i at se de websider, som du ønsker at se på din browser. Virussen kan forårsage alle typer af problemer. Når du surfer på internettet, vil virus omdirigere dine sideanmodninger til falske websteder og vise falske fejl på din computerskærm. Det er også tilbøjelige til at inficere browsere som Mozilla Firefox og Internet Explorer. Du kan manuelt fjerne Google omdirigere virus, hvis din computer er inficeret.

Vejledning

1

Tryk på knappen "Start" på skrivebordet og derefter klikke på "Control Panel" knappen. Vælg indstillingen "System og sikkerhed", og vælg derefter "Enhedshåndtering" hyperlink. Klik på "Vis" i menulinjen, og vælg "Vis skjulte enheder."

2

Rul ned på listen, indtil du ser "TDSSserve.sys" og klik på den for at deaktivere indstillingen. Genstart computeren. Når computeren genstarter, skal du opdatere anti-virus afsked værktøj på din computer.

3

Hent og installer en gratis anti-virus afsked værktøj fra internettet på din computer. Brug software-værktøjer som Google-Redirect-Virus-Remover til Windows XP og Vista, Malwarebytes 'Anti-Malware og SUPERAntiSpyware at fjerne virus.

4

Kør anti-virus afsked værktøj, så det vil scanne din computer og fjern Google omdirigere virus. Den virus er kendt for at korrupte Registry filer, skal du deaktivere firewall og anti-virus afsked værktøj, der kører på din computer.

5

Kontroller, at LAN-indstillingerne på den webbrowser, du bruger i øjeblikket. Hvis du bruger Internet Explorer, skal du vælge "Funktioner" i menulinjen, og vælg derefter "Internetindstillinger". Tryk på "Connections" fanen knappen, og klik derefter på "LAN-indstillinger" knappen. Kontroller at gøre sikker på, at muligheden for "Brug en proxyserver til LAN" er markeret eller deaktiveret. Klik på "OK" knappen og lukke webbrowseren.

6

Kontroller LAN-indstillingerne for Mozilla Firefox browser. Vælg "Funktioner" i menulinjen, og vælg derefter "Indstillinger". Klik på fanen "Avanceret" knappen. Klik derefter på "Netværk" ta knappen. Gå til "Indstillinger" og kontroller at sørge for, at "Ingen proxy" radio -knappen er aktiveret. Klik på "OK" knappen og lukke webbrowseren.

7

Hent og køre en anti-rootkit værktøj som "UnHack Me" til at løse enhver omdirigere problemer på din webbrowser. Anti-rootkit-værktøjer er i stand til at detektere eventuelle skjulte rootkits, der kan forårsage din webbrowser til malfunction.They vil også overvåge din computer for malware infektioner.


relaterade artiklar