Sådan fjernes en printer fra din Windows baseret computer

Denne artikel vil hjælpe guide dig gennem processen med at afinstallere en printer fra din Windows-baserede computer. Når du afinstallerer et perifert så som din printer, kan du ikke længere bruge den. Men hvis du stadig har brug for trykning, der er mange lokale kædebutikker, der tilbyder disse tjenester mod betaling.

Vejledning

Sådan fjernes en printer fra din Windows baseret computer

1

For at begynde at afinstallere printeren, skal du sørge for, at det stadig er tilsluttet, så det er anerkendt, når du starter computeren. Til at begynde, navigere og klik på "Start" knappen i nederste venstre hjørne af dit skrivebord. Når dit program menu genererer, skal du klikke på "Control Panel". Dit Kontrolpanel åbnes, og du bør gå til ikonet for Printere. Når vinduet udfylder, vil den have alle printere, der er installeret på din computer til rådighed til at klikke på. Når du har markeret den printer, du ønsker at afinstallere, klik på "Slet printer" knappen.

2

Et nyt vindue vil poppe op og spørge dig "Er du sikker på du vil slette denne printer?" Hvis du er sikker på at du ikke længere ønsker dette installeret på din computer, skal du klikke på "Ja". Et nyt vindue for "Wise Install Wizard åbnes." Dette giver dig navnet på den printer, du vil afinstallere i den midterste del af vinduet, samt muligheder for at "reparere" eller "Annuller". Hvis du kun har problemer med din printer, foreslås det, at du rammer boblen ved siden af ​​"Repair", og fortsætte herfra. Hvis du virkelig ønsker at afinstallere, klik på boblen ved siden af ​​"afinstallere" l og derefter hit "Næste".

3

Vinduet flyttes til næste skridt i processen for dig. Denne nye vindue spørger dig, om du ønsker at afinstallere alle relaterede filer til denne printer, herunder gemte opdateringer. Klik på "Ja", for uden printeren installeret, opdateringerne til printeren kun bruger plads på din harddisk.

4

Et nyt vindue åbnes, der viser udviklingen af ​​din kommando. Du vil se en statuslinje i Vista eller filer flytning fra en mappe til en anden i XP. Den nødvendige tid til at fuldføre processen er vist i den midterste del af vinduet under fremskridt bar. Afhængig af hastigheden af ​​processoren, kan det tage så lidt som 15 sekunder, og så meget som to minutter. Når processen er færdig, vil et nyt vindue åbne sige "Afinstaller Complete". Du kan derefter ønsker at klikke på "Luk" knappen nederst til højre på denne boks for at lukke den.

5

Hver gang du fjerner et program fra din computer, anbefales det, at du genstarter, før ændringerne træder i kraft. Nyere computere har altid en pop up boks, der åbnes, så snart programmet er fjernet, der advarer dig om det er nødvendigt at genstarte. Klik på "Genstart nu."

6

Hvis din computer er en ældre model, kan du manuelt genstarte systemet. For at gøre dette, skal du navigere til og klikke på din "Start" knappen i nederste venstre hjørne af dit skrivebord. I Vista skal du klikke på strømknappen, der er placeret i bunden af ​​dit program menu, og derefter hit "Genstart". Ved hjælp af XP, åbne din Start Up Menu og navigere til din strømstyring. Klik på "Genstart", og computeren vil begynde at lukke ned. Når den er genstartet, vil de ændringer, du angav under afinstallationen træde i kraft, og printeren er nu fjernet fra din computer.

TIPS

  • Afhængigt af hvilken type printer du har, kan denne proces har endnu et vindue, der vil generere. Hvis du har en alt i én printer, der også omfatter en fax, kopiere eller scanner, vil et ekstra vindue poppe op. Dette vil give dig mulighed for at afinstallere hele printsystem eller vælge bestemte komponenter for at afinstallere. I dette vindue, vil du så gå videre fra trin 3 på.
  • Jeg er ikke en licenseret computer tekniker. Forfatteren af ​​denne artikel på ingen måde påtager sig ansvaret for eventuelle skader, der afholdes fra at bruge denne artikel for instruktion. Hvis du har spørgsmål angående periferiudstyr til din computer, skal du kontakte producenten eller den lokale tekniker.

relaterade artiklar