Sådan fjernes en persons hjemmeside Historie på Internet Explorer

Fjernelse din Internet Explorer website historie på en regelmæssig basis kan hjælpe din browser køre problemfrit. Også slette din browserhistorik forhindrer andre i at trænge ind i din Internet surfing vaner skal du bruge en offentlig computer eller et netværk. Der er et par metoder, du kan bruge, som vil rydde enten udvalgte websteder, som du vælger eller Internet Explorer fulde website historie.

Vejledning

Fjernelse Delvis History

1

Åbn Internet Explorer. Klik på "Historik" i afsnittet "mediepaneler" fra menuen "Funktioner". Hvis du klikker på knappen Historie åbner hjemmesiden historie boksen i venstre side af Internet Explorer.

2

Organiser Internet Explorer historie at gøre det lettere at navigere. Klik på "Vis efter" drop-down menuen og vælge, om du vil sortere historikken efter dato, efter hjemmesiden, eller i den rækkefølge, de mest besøgte steder.

3

Klik én gang på den særlige hjemmeside historie, som du vil fjerne for at fremhæve den. Højreklik på det markerede valg, og klik på "Slet" for at fjerne den fra Internet Explorer historie.

Fjernelse hele historien

4

Åbn Internet Explorer. Klik på "Sikkerhed" drop-down menu fra Internet Explorer værktøjslinje. Klik på "Slet browserdata" for at åbne en dialogboks med indstillinger.

5

Klik på feltet ud for hver af de data indstillinger, du vil slette. For eksempel, skal du klikke på feltet ud for "Historik" for at sikre, at hele Internet Explorer historie vil blive fjernet. Klik på feltet ud for "cookies" og "Temporary Internet Files" for at fjerne gemte cookies og data fra din computer.

6

Klik på "Slet" i bunden af ​​"Slet browserdata" boksen for at fjerne hele Internet Explorer historie. Kontroller, at alle jeres historie er blevet fjernet ved at åbne "Historik" opdagelsesrejsende bar fra menuen Funktioner.


relaterade artiklar