Sådan fjernes en computer fra en XP Domain

Sådan fjernes en computer fra en XP Domain


Vær med din computer til et domæne giver mange fordele, herunder evnen til at bruge systemressourcer og nemt at kommunikere med andre computere på samme netværk. Alligevel er der tidspunkter, hvor det ikke er hensigtsmæssigt at have denne computer på domænet, og det er vigtigt at vide, hvordan du fjerner computeren fra sit domæne. Computere er ofte fjernet fra domænet, efter at de ikke længere er nødvendige, og de kan tages fra domænet i forbindelse med fejlfinding samt.

Vejledning

1

Sørg for at du har administratorrettigheder til computeren. Hvis du ikke har admin rettigheder vil du ikke være i stand til at fortsætte. Spørg din netværksadministrator for at sikre, at du har evnen til at fjerne din pc fra XP domæne.

2

Højreklik på "Denne computer" og vælg "Egenskaber" fra menuen. Klik på "Computer Name" fanen og klik på knappen "Rediger".

3

Klik på "Arbejdsgruppe" knappen og skrive navnet på den arbejdsgruppe, du ønsker at deltage. Dette kan være en hvilken som helst navn, men du bliver nødt til at levere et navn.

4

Klik på "OK" for at fortsætte. Du vil se en pop-up box beder dig om dit brugernavn og adgangskode - Indtast dit netværk legitimationsoplysninger i disse bokse og klik på "OK." Efter et par minutter, vil du modtage en meddelelse om, at ændringen er gennemført.

5

Klik på "Ja", når bedt om at genstarte computeren. Når computeren genstarter, vil det ikke længere være medlem af XP-domænet.

Relaterede artikler