Sådan fjernes en computer fra en MobileMe-konto

Apples MobileMe service kan du synkronisere mellem flere Mac-computere og Apple-enheder med én konto. Hvis du finder dig selv med alt for mange godkendte computere, kan du fjerne alt efter maskiner, du foretrækker. Ikke ved hjælp af en computer længere, og ikke ønsker en computer til at synkronisere med MobileMe er blot to af de mulige årsager til at fjerne en computer fra din liste. Hvis du fjerner en computer fra din MobileMe-konto og ændre dit sind, vil du nødt til at oprette tjenesten igen at synkronisere.

Vejledning

1

Klik på "Systemindstillinger" ikonet i din Dock. Alternativt få adgang til dine Systemindstillinger via mappen "Programmer" eller via "Apple" -menuen.

2

Klik på "MobileMe" ruden ikonet under "Internet & netværk" overskrift og klik derefter på "Sync" fanen.

3

Klik på knappen "Avanceret". Tillad flere minutter for dine registrerede enheder vises.

4

Klik på den computer, du vil fjerne, og klik derefter på "Afmeld" knappen. Bekræft at du vil fjerne computeren, når du bliver bedt om din Mac. Klik på knappen "Udført" for at gemme dine ændringer.


relaterade artiklar