Sådan Fix System32 Fejl

Du kan få systemet 32 ​​fejl på en computer, der kører Windows på grund af en fil, der findes inden for din System 32 mappe, et program ikke længere har brug for, men stadig forsøger at bruge. Eller det kunne være en korrupt fil i mappen. Mens du stadig kan have evnen til at starte dit system med nogle korrupte system filer, dette kan ikke altid være tilfældet. Konsekvenserne af enhver manglende handling kan ødelægge din operativsystem til et punkt, hvor det ikke kan starte. Din hjælpeprogrammet Diskoprydning kan løse problemet.

Vejledning

1

Klik på din "Start" menuen, vælg "Alle programmer", vælg "Tilbehør," klik "Systemværktøjer" og vælg "Diskoprydning". Vent på programmet til at indlæse.

2

Sæt et flueben ud for alle felter, som du ikke behøver at gemme filer fra.

3

Klik på "OK" for at rydde op i din disk. Fortsæt til næste trin, hvis du har en System32 fejl relateret til et program, du forsøger at køre.

4

Højreklik på programmet og klik på "Egenskaber". Klik på fanen "Kompatibilitet" og vælg et operativsystem til at køre programmet med kompatibilitet for. Hvis dit program har brug for Windows 98 for at køre og ikke køre i Windows XP, Windows Vista eller Windows 7, skal du vælge "Windows 98" på listen kompatibilitet.


relaterade artiklar