Sådan Fix Psapi.dll

Den Psapi.dll fil er en vigtig biblioteksvæsen i Microsoft Windows, at huse og indsamler al behandling oplysninger, der foregår i computeren. På grund af dens opgaver, er det tæt knyttet til registersystemet. Hvis der er et problem med filen, kan det normalt tilskrives en fejl i registreringsdatabasen. For at rette en sådan fejl, skal registreringsdatabasen rengøres.

Vejledning

1

Følg linket til "Glary Utilities" download site. Glary Utilities er et gratis program, der hjælper med at holde en computer ren og kører problemfrit.

2

Download programmet. Dobbeltklik på det nye ikon på skrivebordet og starte installationsguiden. Følg trinene for at fuldføre sin installation.

3

Åbn "Glary Utilities" og klik på "Moduler".

4

Vælg "Clean Up og reparation." En ny liste med funktioner vises. Fra denne liste skal du vælge "Registry Cleaner". Et nyt vindue åbnes, der viser alle de steder, du kan scanne til registreringsdatabasen problemer. Lad dem alle kontrolleres og klik på "Scan Registry for problemer." Scanningen begynder. Du kan annullere scanningen til enhver tid ved at klikke på "Annuller".

5

Klik på "Reparer", når scanningen er afsluttet. Problemerne vil blive fastsat, herunder Psapi.dll.


relaterade artiklar