Sådan Fix "Internet Explorer afsluttes" Fejl

Internet Explorer er nok den mest kendte web browsing program nogensinde er skabt. Mens der er opdateringer til programmet om en gang om året, kan brugerne stadig opleve nogle problemer, når du forsøger at surfe på nettet eller tjekke e-mail. Til tider kan du opleve en pop op-meddelelse fortæller dig, at Internet Explorer er opstået en fejl og afsluttes. Der er flere forskellige trin, du kan tage for at løse problemet og bruge Internet Explorer uden problemer.

Vejledning

1

Forhindre Internet Explorer add-ons. Åbn Internet Explorer, og klik på "Funktioner". Vælg "Administrer tilføjelsesprogrammer". En boks vises på siden med en liste over forskellige værktøjslinjer og udvidelser. Rul gennem de forskellige add-ons og fremhæve eventuelle add-on, der er angivet som "Aktiveret". Klik derefter på "Disable" fanen i bunden af ​​boksen for at deaktivere at tilføjelse. Gør dette for hver tilføjelse og lukke boksen. Luk Internet Explorer og åbne browseren igen.

2

Nulstil din version af Internet Explorer. Åbn Internet Explorer, og igen klikke på "Funktioner". Denne gang, skal du vælge "Internetindstillinger". En lille boks vil poppe op. Klik på fanen "Avanceret" i toppen af ​​kassen. Klik derefter på knappen "Reset". Dette vil nulstille Internet Explorer tilbage til standardindstillingerne.

3

Søg efter opdateringer til din version af Internet Explorer. Åbn Internet Explorer, og denne gang skal du klikke på "Sikkerhed" valgmulighed øverst i browseren. Vælg derefter "Windows Update". Din browser vil derefter åbne Windows Update-siden. Klik på "Express" fane på denne webside. Hvis der er nogen opdateringer tilgængelige, vil de blive vist på websiden. Du vil derefter være i stand til at hente opdateringer ved at klikke på "Installer opdateringer" fanen.

4

Scan din computer for malware. Infektioner som virus, spyware og adware kan forårsage Internet Explorer til at lukke ned. For at være sikker, er det klogt at bruge både en anti-spyware program og et anti-virus program. Du kan downloade begge disse programmer (se Resources nedenfor).

5

Hent og geninstallere Internet Explorer. Hvis der udføres ovenstående trin ikke løste problemet, din bedste chance er at bare geninstallere programmet. Hent den nyeste version af Internet Explorer (se Resources nedenfor).


relaterade artiklar