Sådan Fix iFrames i HTML

Brug iFrames i din hjemmeside eller blog åbner et "vindue" på siden til indhold hostes andetsteds online - f.eks mange online video-sites bruger iFrame kode for at tillade udgivere til at vise videoklip på deres egen hjemmeside. For besøgende, videoklippet ligner dens indlejret i websiden, men i virkeligheden klippet er hostet på den oprindelige udbyderens websted og den besøgende at se indholdet gennem en iFrame. Et af problemerne med iFrames er, at de kan skade layout af en web eller blog side, især hvis rammen er større end den side element, som det vises. Du kan rette iFrame størrelse ved at redigere din hjemmeside HTML eller HyperText Markup Language, kode.

Vejledning

1

Start din sædvanlige Webdesign eller HTML-editor program. Alternativt kan du åbne Microsoft WordPad eller Notesblok almindelig tekst editor værktøj, der kommer med alle Windows-computere.

2

Klik på "File" og derefter "Åbn" for at åbne websiden indeholder den iFrame, som du vil lave. Hvis du bruger et avanceret web-design program, skifte til "Code View" i skærmindstillingerne.

3

Rul gennem koden på siden for at finde den iFrame, som du vil redigere. Du kan finde alle kode attributter for iFrame mellem "<iframe>" åbne tag og "</ iframe>" lukke tag i HTML-koden.

4

Find "bredde" og "højde" attributter mellem iframe tags. Vælg og synliggøre værdierne forbundet med disse egenskaber og ændre dem til en anden værdi, der passer til indretningen af ​​din webside. For eksempel, hvis iFrame oprindelige bredde er sat til 800 pixels, vil du se koden "width =" 800 "" mellem iframe tags. Change "800" til et mindre antal for at reducere bredden af ​​iFrame, som det vises på din hjemmeside. Gentag denne proces for hver iFrame, som du vil ændre.

5

Klik på "File" og derefter "Gem" for at gemme dine ændringer. Kopier redigerede webside til dit websted vært server på den sædvanlige måde, gennem content management system eller med en File Transfer Protocol værktøj.

TIPS

  • Hvis du ændrer bredden på en iFrame video display, altid justere højden i samme forhold for at forhindre skærmen i at blive strakt eller klemt.

Relaterede artikler