Sådan Fix en hvislende lyd, når strømmen er tilsluttet på en Compaq Armada M300

Compaq Armada M300 er en Windows-baseret bærbar computer-system produceret af Hewlett-Packard. Ved start af computeren kan du høre en svag hvæsende eller nynne noising kommer fra computeren eller strømforsyning. Der er flere forskellige grunde, der kan forårsage dette problem, som alle du kan foretage fejlfinding selv.

Vejledning

1

Kontroller tilslutning af strømkablet på strømforsyningen. Sørge for alt er sat helt ind i givet magt porte. Hvis ikke, vil du bemærke en svag brummen støj. Hvis du er i et fremmed land og ved hjælp af en magt transformer med din adapter, du kommer til at opleve en hvislende støj som transformeren konverterer strømmen. Dette er normalt, og der er ikke noget, du kan gøre for at ændre dette faktum.

2

Fjern alle hovedtelefoner eller højttalere fra den bærbare computer. Hvis disse lydenheder ikke er tilsluttet korrekt, hvis kablet er snavset, eller hvis hardwaren bare er beskadiget udstyret skaber en hvislende lyd.

3

Lyt til undersiden af ​​Compaq Armada M300. Hvis hvislende kommer fra dette område, bliver støjen stammer fra harddisken. Det betyder, at drevet er begyndt at svigte. Du enten nødt til at tilslutte en ekstern harddisk til computeren og begynde at overføre data eller du skal tage den bærbare computer til en lokal værksted og se om de kan løse harddiskproblem.

4

Kig efter fast affald i den bærbare computer højttalere. Hvis der er resterne kan forårsage en raslende eller hvislende støj. Fjern dette med en fugtig klud eller trykluft.


relaterade artiklar