Sådan Fix Broken glas på en Toshiba bærbar

Sådan Fix Broken glas på en Toshiba bærbar


Den eneste måde at "fix" en revnet bærbar skærm er at erstatte den. Mens andre problemer forbundet med en bærbar computer skærm forsamling kan løses, såsom baggrundsbelysning eller inverter fiasko, en revnet LCD-skærm, kan ikke bringes tilbage til livet. Du kan erstatte din bærbare Toshiba-pc er brudt skærm derhjemme, med lidt dygtighed og et par grundlæggende værktøjer.

Vejledning

1

Tag den bærbare computer strømkablet fra AC-nettet og fjerne batteriet. Vend den bærbare computer over, find plastikskal dækker batteriet og fjern det. Forsigtigt hæve batteriet fra dets kammer. Placer den bærbare computer på en plan overflade, på en behagelig arbejdshøjde.

2

Skru ringen fra LCD-skærmen. I de fleste Toshiba modeller, der er 4-6 skruer langs rammen, som skal fjernes, før ringen kan fjernes fra skærmen. Find skruerne og fjern de små gummipakninger (hvis nogen) mere end dem med en skarp, flad gennemføre, for at få adgang skjulte skruer. Pry løs hver gummitætning og fortryde alle skruer. Opbevar sæler og skruerne i en lille beholder.

3

Fjern dækslet. Træk forsigtigt plastic nederst skærm af skærmen, og skub en finger mellem rammen og LCD-skærmen. Arbejd din finger rundt længden af ​​rammen for at løsne ringen. Fortryd eventuelle låsemekanismer, som kan være i besiddelse af ringen til basen plast på bagsiden af ​​LCD-skærmen. Med ringen fra, kan du se LCD-skærmen i en metalramme, der er knyttet til sin skal på bagsiden.

4

Afbryd to kabler forbundet til den brudte LCD-skærmen. Find en lang bånd-lignende kabel (videokablet), normalt holdes på plads på bagsiden af ​​skærmen ved tape; fjerne tapen og tage kablet fra bagsiden af ​​skærmen. Tag strømkablet forbinder LCD til en grøn bord kaldet omformeren.

5

Tag den knækkede LCD og installere erstatningen. Med kablerne afbrudt skrues ødelagte LCD fra sin metalramme og forsigtigt skubbe det ud. Bring den nye skærm tæt og orientere det i overensstemmelse hermed. Skub den ind og skru den på metalrammen. Tilslut video- og strømkabler.

6

Tjek den nye skærm, før du sætter den bærbare computer sammen igen. Med kablerne tilsluttes igen, indsæt batteriet og strøm på den bærbare computer. Hvis du stadig ikke får en skærm, skal du kontrollere video- og magt kabelforbindelser. Hvis du stadig ikke får en skærm, hook op den bærbare computer med en ekstern skærm. Hvis den eksterne skærm ikke kommer på, kan du have et problem med bundkortet eller grafikkortet.

7

Saml skærmmodulet ved at placere ringen over skærmen og låse den fast til rammen af ​​den bærbare computer. Redo alle skruerne og sætte gummipakninger igen.

TIPS

  • Hvis du ikke er sikker på en udskiftning LCD-skærm, henvises til producenten del nummer på bagsiden af ​​den brudte skærmen. Når du bestiller denne referencekode vil reservedel garanteres at passe.
  • Vær forsigtig, når du håndterer den ødelagte LCD-skærmen. Undgå de regioner, hvor ruden er revnet for at forebygge skader.

relaterade artiklar