Sådan finder omdøbte filer Efter en systemgendannelse

Sådan finder omdøbte filer Efter en systemgendannelse


Systemgendannelse er en funktion i Microsoft Windows-operativsystemet. Det fungerer lidt ligesom på tilbage-knappen på en video, men det har risici. Systemgendannelse hedder du ikke mister email, dokumenter, Internet historie eller favoritter. Hvad det ikke fortælle dig er, at mens mappen Dokumenter vil forblive som det er, kan andre filer omdøbes og malplaceret. Hvis dette er sket for dig, kan du være i stand til at inddrive de omdøbte filer, men det er vigtigt at inddrive disse filer så hurtigt som muligt.

Vejledning

Sådan finder omdøbte filer Efter en systemgendannelse

1

Luk alle åbne mapper og programmer, så snart du opdager filer er blevet omdøbt eller flyttet. Klik på Start-knappen. Skriv "Systemgendannelse" i søgefeltet.

2


Gå tilbage til et tidligere tidspunkt med "Fortryd Systemgendannelse."


Klik på "Systemgendannelse", fra søgeresultaterne. Vælg "Fortryd Systemgendannelse" i Windows 7 og Vista. For Windows XP, ordlyden er "Fortryd min seneste gendannelse."

3


Computeren lukker ned og genstarte.


Klik på "Næste" og derefter klikke på "Finish".

4

Klik på "Ja" på advarsel om, at denne operation ikke kan fortrydes. Computeren vil lukke ned og genstarte. Hvis restaureringen lykkedes, vil du modtage en bekræftelsesmeddelelse.

TIPS

  • Filer i mappen Dokumenter, samt filer med udvidelser .txt, .htm, .xls og .doc, berøres ikke i en systemgendannelse. Placer dokumenter i mappen Dokumenter, før du kører Systemgendannelse til at undgå at have filer omdøbt eller forlagt i fremtiden.
  • Denne proces tager omkring 10 minutter. Vær tålmodig og lade processen for at fuldføre.
  • Overvej at tilføje en ".SAV" udvidelse til filer, du ikke ønsker at blive påvirket af en systemgendannelse. For eksempel, re-gemme en fil kaldet importantdoc.doc at importantdoc.sav fordi Systemgendannelse ændrer ikke eller slette .SAV filer.
  • Vil sandsynligvis blive afinstalleret programmer og applikationer, der er installeret efter det valgte gendannelsespunkt. Alle data filer oprettet med disse programmer skal forblive intakt, men for at bruge dem skal du geninstallere programmerne.
  • Hvis dette mislykkes, skal du deaktivere eventuelle antivirusprogrammer.
  • Dette virker til Windows XP, Vista og Windows 7. Screen optrædener kan være lidt anderledes, men trinene er de samme.
  • Altid backup af vigtige data. Gem en kopi af vigtige filer på en ekstern harddisk, CD / DVD eller en online backup service.
  • En systemgendannelse skal ikke betragtes som en patentløsning eller universalmiddel. Tænk før du kører Systemgendannelse. Vigtige og kritiske drivere, indstillinger og .exe-filer vil blive slettet.
  • Hvis Systemgendannelse er brugt i fejlsikret tilstand, det er permanent og kan ikke fortrydes.
  • Filer, der findes på skrivebordet, er beslægtet med sidder ænder og kan forsvinde efter en systemgendannelse. Gem dem i mappen Dokumenter i stedet.

relaterade artiklar