Sådan Find slettede billeder på MySpace

Computer katastrofer sker hele tiden. En af de værste mister uvurderlige MySpace fotos fra en profil, der er blevet slettet på grund af en computer ned. Den bedste måde at forhindre dette i at ske, er at altid sikkerhedskopiere billedfiler på en data-cd eller et flashdrev. Men set i bakspejlet er altid 20/20. Læsning dette sandsynligvis betyder, at det er for sent. Der er stadig et par ting, der kan gøres for at finde de tabte billeder.

Kontakt straks MySpace "Hjælp" for at se, om stedet kan finde en eller alle af de slettede billeder (se ressource link nedenfor). Hvis det er muligt, så prøv at tale med en "rigtig" person gennem en online chat eller telefon. Vær forberedt med en liste over specifikke spørgsmål og besvare tech supportspørgsmål så klart som muligt. Du kan også tage følgende handlinger.

Vejledning

Sådan Find slettede billeder fra profil på MySpace

1

Kontakt familiemedlemmer, som kan have gemt fotos eller trykte dem ud.

2

Kontakt MySpace venner, som kan have tagget fotos. Hvis ja, kan billederne stadig være i kodede fotos filen i deres "Pic" i deres profil.

3

Review "Kommentar" sider af MySpace venner, hvor billeder kan være blevet bogført og kan tage kopier fra dem, hvis de. Dette kan være en "long shot", hvis hele profilen er tabt, fordi Pic afsnit i profil fungerer som en bedrift kilde til vennens Kommentar side fotos.

4

Forskning fil opsving diske og køb, hvis relevant. Tidligere MySpace medlem "Mr.Rick,", hvis billeder er blevet slettet, da hans computer gik ned, brugte en opsving disk som en del af hans bestræbelser på at hente hans filer:. "Jeg fandt en cache på Google, men det har kun forsiden Betalt for et program kaldet Recover My Files, som inddrives nogle billeder, men ikke alle fotos. " Hvis styrtede computer drevet er tilgængeligt, kan du prøve at køre en søgning efter de tabte billeder for at se om de kan udvindes fra harddisken (se video tutorial i indtægter).

5

Kontroller, om nogen af ​​de billeder blev sendt til et online trykkeri selskab som winkflash.com at se, om de stadig har billederne i deres filer.

TIPS

  • Når du uploader fotos på MySpace, samtidig, uploade filer til et separat billede bank som en personlig hjemmeside bedrift fil.
  • Sikkerhedskopier alle fotofiler på flash-drev, CD data disk, eller på en anden computer harddisk for at undgå tab i fremtiden. I modsætning til traditionelle fotos, digitale fotos har nogen negativ, så der er ingen backup at gøre udskrifter fra.

relaterade artiklar