Sådan Find Out FSB hastighed

Den forreste side bus er forbindelsen mellem den centrale behandlingsenhed og resten af ​​computeren. Hastigheden af ​​front side bus bestemmer de hurtigste data kan rejse fra din CPU og andre komponenter, såsom RAM, harddiske og grafikkort. En hurtig front side bus sikrer mange parallelle veje af oplysninger mellem din CPU og de forskellige komponenter i din maskine. Kontrol af hastigheden på din front side bus kan være nyttig til at bestemme, hvilken slags CPU til at købe til en opgradering.

Vejledning

1

Tænd computeren, og gå ind i BIOS, et grundlæggende system, der styrer din hardwarekonfiguration. Du kan indtaste BIOS ved at holde enten "F2" eller "Del" i de første par sekunder af opstart. Den nøjagtige nøgle til pressen afhænger af din BIOS-producenten. Hvis du ikke ved, hvad nøglen til at presse, læse teksten, at dine computerskærme ret, når den starter. Det skal sige noget lignende "Hit x for at åbne setup", hvor x er den tast, du skal trykke for at få adgang til BIOS.

2

Naviger til "Advanced Chipset Features" i din BIOS ved hjælp af piletasterne på tastaturet. Afhængig af din BIOS, kan denne side også kaldes "Avanceret".

3

Kig efter bogstaverne "FSB". De vil være en del af en sætning som "Adjust CPU FSB Frequency" eller "FSB reference ur," afhængigt af BIOS-producenten. Antallet udover denne sætning er din front side bus frekvens, i megahertz.

4

Tryk på "Esc" for at forlade BIOS. Hvis det beder dig om at gemme eller kassere ændringer, skal du vælge Afvis. Din computer vil nu genstarte som normalt.


relaterade artiklar