Sådan Find en SMTP-server til Gmail

Gmail er Googles gratis e-mail-konto service. Hvis du har en Gmail-konto, og du ønsker at sætte det op for POP- eller IMAP-e-mail-adgang med en e-mail-klient program på din computer (f.eks Mozilla Thunderbird eller Microsoft Outlook), skal du have en Gmail SMTP udgående serveradresse at gøre det. Du kan finde den specifikke SMTP-server for din mail klient vha Hjælp til Gmail Artikler sektion, sammen med andre instruktioner til, hvordan man korrekt setup POP- eller IMAP-adgang for den angivne e-mail-klient program.

Vejledning

1

Åbn din browser og besøge Gmail siden på Gmail.com. Input din Gmail-konto brugernavn og adgangskode i de tilgængelige felter, og klik på "Log ind". Spring dette trin over, hvis der allerede er logget ind.

2

Klik på gear i øverste højre hjørne på websiden og vælge "Mail-indstillinger."

3

Klik på "Videresendelse og POP / IMAP" linket øverst på siden.

4

Rul ned til "POP-download" eller afsnittet "IMAP Access" (afhængigt af hvilken type e-mail, du forsøger at installere og klikke på "Configuration instruktioner."

5

Klik på linket til din specifikke mail-klient i "mail-klienter" liste.

6

Klik på "Bekræft Settings" fanen øverst på siden. Rul ned på siden og find "Server til udgående post (SMTP)" for at finde den SMTP-server-adressen til netop din mail-klient.


relaterade artiklar