Sådan får Windows XP til at køre hurtigt

Sådan får Windows XP til at køre hurtigt


Som en Windows XP computer bliver ældre, det har en tendens til at bremse, da den er kørt ned fra overskydende programmer og data samt forvaltningsmæssigt på den måde, det gemmer oplysninger. Mens nogle af forsinkelsen er simpelthen et resultat af computeren aldring, der er et par måder, du kan fremskynde din maskine ved at gøre vedligeholdelse for at sikre den kører så glat som muligt. Denne vedligeholdelse kan ske, når du føler din maskine er begyndt at sætte farten ned.

Vejledning

1

Installer et anti-malware program på din XP-computer, hvis du ikke allerede har en. Har det køre og tjekke for virus og anden malware. Hvis den finder nogen, skal du vælge dem og vælge at fjerne dem. Indstil programmet til at køre automatisk en gang om ugen og fjerne malware det finder.

2

Slet alle programmer, du ikke længere bruger. Åbn Windows "Start" menuen ved at klikke på Windows-logoet i nederste venstre hjørne af skærmen. Klik på "Control Panel" valgmulighed, og klik derefter på "Programmer". Rul gennem listen over programmer på computeren, og slet dem, du ikke bruger, ved at klikke dem og vælge "Rediger / fjern" valgmulighed. Klik på "OK" for at bekræfte, at du vil fjerne programmet.

3

Kør værktøjet Diskoprydning ved at åbne Windows "Start" menuen og klikke på "Alle programmer". Vælg "Tilbehør" fra popup-menu og klik på "Systemværktøjer" og vælg "Diskoprydning". Vælg muligheden for at Rengør alle filerne på computeren. Vælg derefter "C:" drev og klik på "OK". Vent på Diskoprydning til at køre. Når den er færdig, sætte et flueben i alle boksene ved siden af ​​filer, den har registreret, at du kan fjerne, og klik "OK". Klik på "Slet filer" for at bekræfte.

4

Kør Diskdefragmentering. Åbn Windows "Start" menuen, klik på "Alle programmer" og vælg "Tilbehør" og derefter "Systemværktøjer" og derefter "Diskdefragmentering". Vent på Defragmenter vinduet skal vises. Vælg "C:" drev og klik på "Analyze". Start defragmenteringsprogram ved at klikke på "Defragmenter". Vent på Diskdefragmentering til at køre. Brug ikke computeren, mens den kører.

5

Kør Disk Check værktøj. Åbn Windows "Start" menuen og vælg "Denne Computer". I "Denne Computer-vinduet, skal du højreklikke på" C: "drev ikonet og vælg" Egenskaber "Vælg" Funktioner "fanen i" Egenskaber "vinduet og klik på" Kontrollér nu ... "i afsnittet mærket". Error Checking. "Checkmark alle afkrydsningsfelterne i" Check Disk ", og klik på" Start "knappen. Klik på" Ja "for at få diskkontrollen værktøjet køre, næste gang du genstarter computeren. Genstart din computer til at køre Disk Kontroller værktøj. Vent til det at køre og derefter returnere dig til din Windows-startskærmen.


relaterade artiklar