Sådan får Photo Booth til iMovie

Hvis du har en Mac-computer med et webcam, kan du bruge Photo Booth til hurtigt optage videoer. Apples iSight webcam er indbygget i de fleste Mac-computere, med undtagelse af Mac Mini. Selvom der ikke er nogen direkte eksport funktion til at sende Photo Booth videoer til iMovie, de videoer optaget på Photo Booth er kompatible med iMovie. En hurtig måde at få Photo Booth videoer til iMovie, er at trække dem over på skrivebordet eller i en mappe. Du kan derefter importere dem til iMovie.

Vejledning

Making Video i Photo Booth

1

Start Photo Booth fra mappen Application i Finder, eller ved at klikke på "Photo Booth" ikonet i instrumentbrættet.

2

Klik på ikonet video på venstre side af Photo Booth vinduet. Det ligner en stribe film. Placer dit webcam som ønsket, og klik på den røde optage knap i midten af ​​vinduet. Vent på, at nedtællingen og starte optagelsen. Klik på knappen Optag igen for at stoppe optagelsen. Videoen vises nederst i vinduet som en miniature.

3

Tryk på "Control" og klik på et tomt område på skrivebordet. Klik på "Ny mappe" fra drop-down menuen. Skriv "projekt" eller navnet på dit videoprojekt at navngive mappen.

4

Klik på video thumbnail fra Photo Booth vinduet. Træk den på Project mappe på skrivebordet. Luk Photo Booth.

Import til iMovie

5

Start iMovie fra mappen Programmer i Finder. Alternativt kan du trykke på "Command" plus "Rummet" lancere Spotlight, og skriv "iMovie" i søgefeltet og klik på "iMovie".

6

Klik på menuen "Filer" i iMovie. Klik på "Importer" og derefter "Film". Import åbnes.

7

Klik på "Desktop" i menuen til venstre for vinduet Import. Klik på mappen "projekt", og klik derefter på videofilen i mappen. En miniature af videoen vises i højre side af vinduet.

8

Klik på "Føj til eksisterende begivenhed" i importvinduet at tilføje video til det sidste projekt du arbejdede på i iMovie. Klik på "Opret ny begivenhed" at redigere video på sin egen, og derefter skrive et navn til videoklippet i tekstfeltet.

9

Klik på "Optimer Video" og klik en indstilling i menuen. Dette vil reducere filstørrelsen uden at påvirke kvaliteten af ​​videoen. Klik på "Copy Files" for at forlade den originale kopi uberørt. Klik på "Importer".


relaterade artiklar