Sådan får du en webside til at indlæse på toppen

Når du kode din hjemmeside, så sørg for at inkludere Cascading Style Sheets (CSS) kode, der angiver præcis, hvordan dine sider skal vises i et browservindue. De fleste browsere gør din side, så den viser på toppen, men nogle browsere placere et mellemrum mellem det højeste punkt af vinduet og begyndelsen af ​​din side indhold. CSS arbejder med dit websted HyperText Markup Language (HTML) for at kontrollere denne opførsel. Start din tekst editor program og tilføje CSS kode for at få din webside for at indlæse på toppen.

Vejledning

1

Åbn websiden i din tekst editor program. Placer markøren mellem "<head> </ head>" elementer øverst.

2

Skriv følgende CSS til kroppen regel:

<Style type = "text / css">

<! -

body {margin:; }

->

</ Style>

CSS krop regel styrer hele din side.

3

Skriv et tal i pixels efter oplysningerne margen til at bestemme, hvor meget plads vises mellem toppen af ​​browservinduet og din side. Indtast et nul for at få din side til at indlæse på toppen, eller skriv et foretrukket nummer for at skabe den plads pude, du ønsker. For eksempel:

body {margin-top: 0px; }

4

Klik på "Åbn" eller "Åbn fil" under browserens menuen "Filer" for at få vist din nyligt justeret webside. Hvis det er nødvendigt, justere margin indtil siden indlæses øverst, som du foretrækker.

5

Gem din fil. Din komplette CSS kode ser således ud:

<Style type = "text / css">

<! -

body {margin-top: 0px; }

->

</ Style>


relaterade artiklar