Sådan får du adgang Blackboard hvis dit hjem computernedbrud

Sådan får du adgang Blackboard hvis dit hjem computernedbrud


Blackboard er en Internet læringsværktøj og hjemmeside, der anvendes af lærere og professorer i hele verden. Undervisere, der bruger Blackboard kan bruge hjemmesiden til at bogføre kvaliteter af studerende, lette quizzer og interagere med studerende via message boards og private beskeder.

Have din computer crash, mens du bruger Blackboard --- især i midten af ​​en quiz eller test --- kan være en frustrerende oplevelse. Men der er andre måder at gå online og få adgang til hjemmesiden, hvis din computer går ned.

Vejledning

1

Oplad din tablet computer, åbne din webbrowser og besøge Blackboard hjemmeside til din skole. Hver uddannelsesinstitution har sin egen individuelle Blackboard side for de studerende at bruge. Hvis du ikke kender den direkte URL, kan du besøge din skoles hjemmeside og søg efter et link til Blackboard, som mange skoler sende et link på deres hjemmeside. Log ind på Blackboard med dit brugernavn og din adgangskode og genoptage hvad du lavede.

2

Brug din Internet-aktiverede mobiltelefon adgang til internettet. Åbn telefonens webbrowser og derefter besøge din skoles Blackboard hjemmeside ved at indtaste URL-adressen på webstedet. Besøg din skoles hjemmeside og se efter et link til Blackboard, hvis du ikke kender den direkte URL. Log ind på Blackboard med dit brugernavn og din adgangskode og genoptage hvad du lavede.

3

Brug computeren på en ven, et familiemedlem eller nabo eller besøge computerlokale af det lokale bibliotek eller på din skole. Åbn en internetbrowser og besøge din skole officielle hjemmeside og se efter et link til Blackboard eller skriv direkte URL til din skoles Blackboard site. Log ind på Blackboard med dit brugernavn og din adgangskode og genoptage hvad du lavede.


relaterade artiklar