Sådan Erstat et billede under en Powerpoint

Microsoft PowerPoint-præsentationer involverer en række forskellige multimedie muligheder, der kan sætte skub i udseendet af dine dias. De omfatter grafiske billeder, film og endda lyd. Med så meget gang, er det sandsynligt, du måske nødt til at foretage redigeringer og ændringer blandt de grafik. Hvis det er et billede, du har brug for at fjerne eller udskifte, kan der gøres med blot et par klik med musen.

Vejledning

1

Start Microsoft PowerPoint og indlæse diasshow, du har lavet. Lysbilederne vises øverst på skærmen.

2

Klik på den særlige dias, der indeholder det billede, du vil fjerne.

3

Klik på billedet for at markere det, og tryk derefter på "Slet" knappen. Billedet forsvinder fra programmet.

4

Vælg "Indsæt" efterfulgt af "Picture" og derefter "Fra fil." Når det lille søgning vises vælge det billede, du vil indlæse, og klik på "OK." Billedet skulle nu indlæser på objektglasset.

5

Klik på billedet og træk det til det område, hvor du vil have billedet. Det kan være nødvendigt at redigere størrelsen af ​​det nye billede. Klik på hjørnet af det, mens du holder shift-knappen. Træk musen til den nærmeste computerskærm hjørne for at gøre billedet større. For eksempel, hvis du har klikket på øverste højre hjørne af billedet og du trækker musen mod det øverste højre hjørne af computerskærmen bliver billedet større. Trække billedet hen imod det modsatte hjørne vil gøre billedet mindre. Hold shift nede for at holde billedet fra forvridende mens justering af størrelse.


relaterade artiklar