Sådan Erstat et ATI Mobility 7000 IGP grafikkort

Sådan Erstat et ATI Mobility 7000 IGP grafikkort


ATI Mobility IGP grafikkort er et skærmkort produceret af AMD computer selskab. Kortet kan give dig mulighed for at forbedre gameplay af dine foretrukne computer videospil og sikre, at du får den bedste kvalitet video, mens du ser film. Men ligesom alle andre computer hardware, kan ATI Mobility kortet blive dateret, så hvis du ønsker at holde dig ajour med den bedste grafikkort, kan du være i stand til at erstatte grafikkortet når et hurtigere grafikkort bliver tilgængelig. Tjek din computers dokumentation for at afgøre, om din bærbare computer er bygget med en udskiftelig skærmkort.

Vejledning

1

Power ned den bærbare computer. Når den er slukket, skal du vende computeren om og fjern batteriet fra enheden.

2

Fjern Phillips skruer, der holder hængslerne af den bærbare computer sammen. Når frigivet, skærmen kommer løs på tastaturet, men er stadig forbundet via ledninger.

3

Fjern Phillips skruer nedenunder hvor der hængsler var. Dette giver dig mulighed for at frakoble tastaturet.

4

Tag skallen af ​​computeren. Med tastaturet off kan du blot trække på skallen og det glider den bærbare computer. Du kan få brug for at fjerne et par skruer fra undersiden af ​​den bærbare computer (afhængigt af din mærke og model).

5

Afbryd ATI Mobility 7000 IGP grafikkort fra den bærbare computer. Selv om den nøjagtige placering vil variere det er et kort lidt større end et kreditkort og normalt i øverste højre eller venstre hjørne af computeren.

6

Skub den nye grafikkort i sin placering, så saml den bærbare computer. Når maskinen er sammen igen, skal du placere batteriet i computeren, og tænd for systemet. Indsæt driver installations-cd'en, og følg de korte meddelelser, du får af installationsguiden. Når dette er gjort, udskiftning af dit grafikkort er færdig.

TIPS

  • Statisk elektricitet kan beskadige elektroniske dele; brug af et korrekt jordet antistatisk armbånd, når du arbejder inde i computeren vil beskytte den bærbare kredsløb.

relaterade artiklar