Sådan en Opret signaturblok på e-mail

Sådan en Opret signaturblok på e-mail


En signatur blok er en blok af teksten automatisk fastgjort ved bunden af ​​en e-mail, som normalt består af en eller flere linjer, der indeholder korte oplysninger om ophavsmanden til beskeden. En god signatur blok kan gøre en e-mail til at se mere professionelle og spare dig besværet med genindtastning fælles oplysninger, som du vil medtage i de fleste eller alle dine e-mails.

Vejledning

1

Åbn din e-mail-klient og logge ind på din konto.

2

Vælg "Indstillinger", "Indstillinger" eller "Indstillinger" og derefter "E-mail-signatur." (Den rigtige menu afhænger af din e-mail-klient.)

3

Udfyld den tomme tekstboks med de oplysninger, du vil have vist i din signatur. Hold dig til en grundlæggende skrifttype og format, der vil underskrive din meddelelse kortfattet stedet distrahere læserne fra din besked.

4

Beslut, om din signatur blok er til erhvervsmæssig brug, personlig brug eller begge dele. Inkludere kontaktoplysninger såsom dit navn, titel, telefonnummer, e-mail-adresse eller ejede URL sites (hvis relevant) i erhvervslivet signatur blokke. Tilføj et citat, billede eller link til favorit URL sites i personlig underskrift blokke.

5

Vælg "Automatisk" funktion, der vil inkludere signatur på hver udgående meddelelse.

6

Tjek din underskrift ved at sende en e-mail til dig selv. Foretag ændringer ved at vende tilbage tilbage til "Indstillinger".

TIPS

  • Opdater din signatur til enhver tid ved blot at gå tilbage til "Indstillinger" og slette eller tilføje tekst.
  • De oplysninger, du deler potentielt kan videresendes og ses af andre end den oprindelige modtager folk, så du vil være sikker på, at det er hensigtsmæssigt og professionelt, især hvis det primært bliver brugt til business e-mail.

Relaterede artikler