Sådan Embed Flash i PowerPoint

Sådan Embed Flash i PowerPoint


Microsoft PowerPoint er et af verdens mest udbredte præsentation applikationer. Den lader brugerne oprette slide-baserede shows ved hjælp af tekst, billeder, lyd og videoklip. Det understøtter også indlejring af animationer og andet dynamisk indhold med Adobe Flash-filer i SWF-format. Når du kender de rigtige skridt, tilføjer Flash-indhold til en PowerPoint-præsentation bliver en hurtig opgave.

Vejledning

1

Placer din Flash SWF-fil i samme mappe som din PowerPoint-præsentation.

2

Åbn din præsentation i Microsoft PowerPoint og navigere til dias, hvor dit Flash-indhold vil blive indlejret.

3

Klik på "View" i den øverste menubjælke, vælg "Værktøjslinjer" og vælg "Control Toolbox".

4

Klik på "Flere kontrolelementer" knappen, repræsenteret af et ikon med en hammer og skruenøgle og ligger for enden af ​​"Controls" værktøjskasse.

5

Dobbeltklik på "Shockwave Flash Object" element.

6

Klik og træk på din PowerPoint dias for at oprette et nogenlunde svarer til størrelsen på din Flash-indhold kassen. Slip dit klik for at placere elementet.

7

Højreklik på boksen, du lige har oprettet, og vælg "Egenskaber".

8

Klik på "..." knappen til højre for "Custom" feltet øverst på "Egenskaber" dialogboksen.

9

Indtast navnet på din SWF-fil i "Film URL" feltet, og derefter indstille dine præferencer for Flash-indhold er kvalitetsniveau og andre afspilningsfunktioner i de relevante felter.

10

Klik på "OK". Din Flash-indhold er indlejret i din PowerPoint-præsentation.

TIPS

  • Skal installeres Flash Player ActiveX-objekt på den computer, der bruges til din præsentation. Den Flash-indhold kan ikke sættes på anden måde. Hvis du kan se Flash-indhold i din Internet Explorer, er ActiveX-objektet allerede er installeret på dit system.

relaterade artiklar