Sådan eksporteres FileMaker til Word

FileMaker Pro er en database program, der giver dig mulighed for at gemme lister af data i håndterbare samlinger. Du kan udtrække disse data til brug i andre programmer, såsom Microsoft Word, med kommandoen FileMaker er "Export". For Microsoft Word til at kunne læse de data, skal du bruge en fil-format Word genkender. FileMaker Pro gør dette nemt ved at tilbyde flere filformater. Når dataene er i et filformat Word forstår, kan du åbne filen som enhver anden Word-dokument til at se og redigere dataene.

Vejledning

1

Start FileMaker Pro ansøgning og åbn den database, du vil eksportere til Microsoft Word.

2

Klik på menuen "Filer", derefter kommandoen "Export" for at starte eksport processen.

3

Vælg "tabulatorseparerede tekst" eller "kommasepareret tekst" format fra listen over filformater. Begge er .txt formater.

4

Indtast et navn til den eksporterede datafil, klik derefter på knappen "Gem".

5

Afslut FileMaker Pro ansøgning og åbne Microsoft Word.

6

Klik på menuen "Filer" i øverste venstre og vælg "Åbn". Fremhæv .txt fil, du eksporterede fra FileMaker Pro til at åbne den med Word-programmet.

TIPS

  • I Microsoft Word 2007 "Filer" menuen, er en farverig knap kaldet Office-menuen. Det viser de samme kommandoer som menuen "Filer" gør i andre Word-versioner.
  • Brug "Find" kommando i FileMaker Pro til at vælge en delmængde af poster til at eksportere, hvis du ikke vil eksportere hver post i databasen.
  • Når du har de FileMaker Pro data i ord, kan du hurtigt placere den i en tabel ved hjælp af "Konverter tekst til tabel" kommando findes under "Indsæt" og "Table". Klik på trekanten under "Tabel" for at få adgang til tabellen kommandoen menuen. Fortæl Word hvis dine data er adskilt af en fane eller et komma, og det vil lægge data i ordnede rækker og kolonner for dig.
  • Klik på "Vis alle" -knappen i FileMaker Pro, før du eksporterer til sikre, at du eksportere alle posterne i databasen, hvis det er dit mål.

relaterade artiklar