Sådan eksporteres en Mac Adressebog til tekst

Mac Address Book er den personlige kontakt manager designet af Apple til OS X-operativsystemet. Adressebogen, som standard, kan kun oprette vCard eksport af enkelte kontakter, adressebog eller arkiver. Med tredjeparts software kan du eksportere adressebogen til tekstfiler. Tekstfil databaser som CSV-arkiver kan fortolkes af en bred vifte af programmer. Med tekst-baserede databaser kan du importere din Mac adressebogen, i et bredere udvalg af software.

Vejledning

Adressebog til CSV Eksportør (freeware)

1

Hent adressebogen til CSV Eksportør (se Resources). Dobbeltklik på den downloadede DMG, og træk "AddressBook2CSV Exporter" fil til mappen "Programmer".

2

Klik på "Programmer" og derefter klikke på "AddressBook2CSV Exporter".

3

Klik på "Export", så udpege en placering til den eksporterede CSV-fil. Klik på "Gem" for at eksportere filen. Kommaseparerede værdier (CSV) filer er tekst databaser med områder som "Navn", "telefonnummer", etc, adskilt af kommaer.

Adressebog Eksportør (freeware)

4

Hent adressekartotek Eksportør (se Resources). Dobbeltklik på den downloadede DMG, træk derefter programikonet i mappen "Programmer".

5

Klik på "Programmer" og derefter "Adressebog Exporter" for at starte programmet.

6

Klik på "Export hjælp aktuelle felt indstillinger", hvis du vil have en lige kopi af din adressebog. Eller klik på "Export hjælp skabelon" og vælg en indstilling som "Outlook" fra drop-down menuen.

7

Klik på "Export Address Book", udpege en placering, og klik på "Gem".

Export Address Book (Shareware)

8

Hent Export Address Book (se Resources).

9

Dobbeltklik på den downloadede zip-fil for at pakke den til sin nuværende placering. Åbn den eksporterede mappe, og dobbeltklik derefter på enten "For Tiger og Leopard" eller "For Snow Leopard", afhængigt af dit operativsystem. Dobbeltklik på "Export Address Book" for at starte programmet.

10

Klik på "+" ikonet i "Adressebog Varer, derefter vælge alle de kontakter, du vil eksportere, og træk dem ind i" Adressebog Varer "liste.

11

Klik på "+" ikonet i "Kontaktoplysninger" og derefter vælge de dele af den kontaktperson, du vil tilføje, såsom "Fornavn", "Efternavn", "telefonnummer" osv Gentag processen, indtil du har alle oplysninger klar til at eksportere.

12

Klik på "Export", og derefter udpege en placering til din tekstfil. Klik på "Gem" og dit adressekartotek vil blive eksporteret til en tekstfil.


relaterade artiklar